Carrefour: SURPRIZA de ULTIMA ORA, ce e GRATUIT de Astazi

Carrefour are o surpriza de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita in momentul de fata.

carrefour dilemele

Carrefour a anuntat cu scurt timp in urma o surpriza de ultima ora pentru milioane de romani din toata tara, una care s-ar putea sa te convinga sa mergi mai des la cumparaturi in magazinele sale. Mai exact, cei de la Carrefour au initiat un nou concurs foarte interesant prin care ofera gratuit un voucher de cumparaturi pentru oricare dintre magazinele sale din toata Romania, si oricine il poate castiga fara a face prea multe pentru a se inscrie.

Carrefour le cere romanilor din toata tara sa se inscrie la acest concurs printr-un comentariu la postarea de mai jos, in care sa spuna care este dilema lor in legatura cu alegerea cadourilor pentru Mos Nicolae. Carrefour va alege acele comentarii care sunt mai interesante, si le va publica intr-un story in cadrul retelei de socializare Facebook, iar apoi va alege unul care este castigator, si premiul este un card valoric de cumparaturi in magazinele sale.

Carrefour: SURPRIZA de ULTIMA ORA, ce e GRATUIT de Astazi

Carrefour a pornit acest concurs in aceasta seara, deci aveti destul de mult timp pentru a va decide daca ar fi in interesul vostru sa va inscrieti pentru a participa la el, sau ar fi mai bine sa asteptati mai mult. Avand in vedere ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru a va inscrie in concursul celor de la Carrefour, n-ar strica sa va incercati norocul, pentru ca nu ar fi exclus sa aveti posibilitatea de a castiga un voucher care sa ii faca pe cei dragi, mici, fericiti.

Carrefour limiteaza acest voucher doar pentru achizitia de jucarii, avand in vedere scopul in care a fost facut concursul, deci orice altceva e exclus la achizitie prin intermediul sau, si asa valoarea nu e mentionata de catre lantul de magazine. Carrefour ar trebui sa ofere totusi cateva sute de LEI pentru acest card cadou pe care il ofera in cadrul concursului, astfel ca ar trebui sa puteti cumpara destul de multe jucarii pentru a ii bucura pe cei dragi din viata voastra.

Carrefour va continua seria surprizelor pana de Craciun, astfel ca vom avea mai mult ca sigur parte si de alte gratuitati, poate, chiar mai importante decat aceasta pe care o ofera acum.