Raiffeisen Bank: Mesajul IMPORTANT, ce Ofera GRATUIT de Azi

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte important pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru clientii sai, si cum poti profita.

Raiffeisen Bank masina

Raiffeisen Bank are un nou mesja important cu care vrea sa surprinda in bine pe toata lumea, si el este dedicat clientilor din toata Romania, care au o sansa de a se bucura de ceva ce poate nu credeau ca vor avea. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat un nou concurs care este dedicat clientilor serviciilor Premium Banking, acestia avand sansa de a castiga o masina, televizoare, sau alte gadget-uri care pot fi foarte utile in casa.

Raiffeisen Bank le cere romanilor sa faca plati de minim 2000 de LEI pentru a avea sansa de a castiga o Mazca CX-30 Hybrid, o masina care nu e tocmai chiar atat de ieftina, dar nici inscrierea in sie nu e ieftina. Romanii care fac oricum lunar plati de minim 2000 de LEI cu un card Mastercard Gold, si au un cont Premium Banking de la Raiffeisen Bank, au posibilitatea de a se inscrie pentru a castiga aceasta masina, deci mare lucru nu prea trebuie sa faca oamenii.

Raiffeisen Bank: Mesajul IMPORTANT, ce Ofera GRATUIT de Azi

Raiffeisen Bank nu se opreste totusi doar aici, iar asta pentru ca le ofera romanilor inclusiv 5 kit-uri smart care includ televizoare si casti wireless, astfel incat pot avea parte de o experienta inedita de a urmari acest tip de continut. Raiffeisen Bank nu inscrie automat clientii in concursul pentru a castiga aceste premii, ei fiind obligati sa intre pe website-ul sau pentru a face asta, astfel ca daca nu doriti sa faceti acest lucru, pierdeti sansa de castig.

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, dar este singura care are un premiu de acest gen oferit pentru romanii din tara, insa din nou vorbim despre o limitare doar la Mastercard Gold, cardurile VISA fiind excluse. Aceasta situatie se cam tot repeta in concursurile facute de catre banci, dar si in serviciile pe care le ofera, majoritatea fiind in general dedicate Mastercard, si nu VISA, iar Raiffeisen Bank merge pe acelasi trend.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca incercati sa profitati de ea cat inca mai aveti ocazia, inainte sa dispara in totalitate din Romania.