DIGI Romania: Anuntul GROZAV, SURPRIZA MILIOANELOR de Romani

DIGI Romania are un anunt grozav cu o surpriza gratuita pentru milioane de romani din toata tara, iata ce a decis sa faca pentru oameni chiar de acum.

DIGI Romania comedie

DIGI Romania a facut astazi un anunt important care vizeaza milioane de clienti din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum, pentru ca vine ca o veste foarte buna pentru cei care-i folosesc serviciile. DIGI Romania a anuntat astazi pentru milioanele de clienti romani faptul ca pot sa urmareasca in direct prin pltforma DIGI Online festivalul Bucharest Best Comedy Film, care se desfasoara in aceasta perioada in capitala tarii.

DIGI Romania a inclus acest festival pentru cei care au acces la platforma DIGI Online, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati sa urmariti evenimentul, nu trebuie decat sa va logati in DIGI Online chiar acum. Cei de la DIGI Romania au inceput sa transmita evenimentul inca de pa 1, deci unii dintre voi probabil ca ati reusit sa vedeti unele reprezentatii, insa in caz contrar, aveti ocazia de a face asta in urmatoarele 5 zile, in mod gratuit in tara.

DIGI Romania: Anuntul GROZAV, SURPRIZA MILIOANELOR de Romani

DIGI Romania le permite romanilor sa acceseze platforma DIGI Online doar daca se afla in Romania, sau au un IP din Romania prin VPN, astfel ca daca va aflati intr-o alta tara, nu va puteti bucura de acces la website-ul sau. DIGI Romania spune deasemenea ca accesul la platforma DIGI Online este posibil nu doar din website-ul sau, ci inclusiv din Google Play Store, App Store, sau Huawei AppGallery, astfel ca inclusiv de pe telefoane si tablete puteti beneficia de platforma.

DIGI Romania surprinde cu aceasta transmisiune facuta in momentul de fata, iar asta si pentru ca in aceasta perioada lumea este dornica sa vada macar online festivalurile de comedie, daca fizic nu pot sa ajunga la ele. Ideea in sine este una foarte buna, insa DIGI Romania ar trebui sa mai transmita si alte festivaluri similare prin intermediul platformei sale, mai ales ca atat de multa lume are acces la ea in momentul de fata in tara.

DIGI Romania le permite oricaror dintre clientii sai sa acceseze platforma DIGI Online, indiferent ce servicii primesc, astfel ca nu trebuie sa faceti altceva decat sa va faceti cont in website-ul operatorului, si sa accesati platforma.