Huawei P50 Pro: UIMIRE, Decizia la care NU Te-ai fi Asteptat

Huawei P50 Pro are parte de o decizie uimitoare care a fost luata de catre compania Huawei, iata la ce nu se asteptau multi dintre clientii sai.

Huawei P50 Pro program

Huawei P50 Pro are dezvaluita astazi o decizie uimitoare la care mai nimeni nu s-ar fi asteptat in aceasta perioada, insa iata ca planurile cu privire la noile telefoane sunt complet altele, in final, pentru clientii din toata lumea. Mai exact, se pare ca seria Huawei P50 Pro urmeaza sa fie lansata undeva prin luna martie a acestui an, la fel ca anul trecut, si asta in conditiile in care pana acum nu s-a spus nimic despre ridicarea sanctiunilor impuse impotriva companiei.

Huawei P50 Pro urmeaza totusi sa isi faca aparitia in luna martie a acestui an, dar numai intr-o prezentare, nu si in magazine, compania Huawei intentionand sa mentina programul anual de lansare al telefoanelor sale. Se pare ca Huawei P50 Pro va avea tot un chip Kirin 9000 integrat, la fel ca si seria Mate 40, deci ar trebui sa aiba si performante de top in momentul in care va fi pus in vanzare pentru clientii din intreaga lume, ca si modelul de acum.

Huawei P50 Pro: UIMIRE, Decizia la care NU Te-ai fi Asteptat

Huawei P50 Pro program lansare

Huawei P50 Pro ar trebui sa fie disponibil in cantitati extrem de limitate in momentul lansarii, iar asta pentru ca unele dintre componente sunt cam imposibil de gasit din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA. Procesorul e problema cea mai mare pentru telefoanele celor de la Huawei, noul Huawei P50 Pro avand fix acelasi procesor precum seria Mate 40, pentru care s-ar fi produs doar 8 milioane de unitati, deci e de inteles de ce exista probleme de stocuri.

Huawei P50 Pro va veni totusi cu multe alte noutati integrate separat de procesor, iar succesul seriei depinde foarte mult de posibilitatea de a obtine mai multe cantitati ale acelor componente dupa punerea in vanzare. Daca sanctiunile impuse de catre Donald Trump vor fi ridicate, atunci Huawei P50 Pro ar trebui sa beneficieze de o lansare mult mai linistita din toate punctele de vedere.

Huawei P50 Pro va fi unul dintre cele mai importante modele de telefoane care vor ajunte pe piata la inceputul anului viitor, iar ridicarea sanctiunilor impuse de catre SUA este un element important in toata ecuatia lansarii.