WhatsApp: Noua Functie SECRETA Dezvaluita pentru Utilizatori

WhatsApp are o noua functie secreta dezvaluita pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce face compania americana, si cat de mult conteaza pentru noi.

WhatsApp extindere

WhatsApp continua sa aiba secretele dezvaluite in mod constant pentru utilizatorii din intreaga lume, iar astazi vorbim despre o noua functie pe care compania a tinut-o ascunsa pana in momentul de fata de toata lumea. Mai exact, cei de la WhatsApp au dezvaluit faptul ca lucreaza in momentul de fata la o noua functionalitate pentru aplicatia dedicata utilizatorilor de calculatoare, si ea vine ca o schimbare foarte buna intr-o perioada in care lumea are nevoie de asa ceva.

WhatsApp urmeaza sa activeze peste nu foarte mult timp o noua functionalitate pentru aplicatia dedicata calculatoarelor, aceasta urmand a permite efectuarea de apeluri video, sau voce, rapid pentru oameni. Voribm despre o schimbare foarte mare pe care o va oferi WhatsApp pentru toata lumea, iar asta in conditiile in care oamenii astepta de mult timp ca acest sistem sa fie oferit inclusiv pentru calculatoare, si el va veni foarte curand.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA Dezvaluita pentru Utilizatori

WhatsApp extindere apeluri

WhatsApp are aceasta noua functionalitate testata cu unii dintre utilizatorii alesi de catre companie pentru a vedea daca ea este intr-adevar utila, si functioneaza asa cum trebuie pentru ei, inainte de a fi lansata la scara larga. WhatsApp va lua in considerare experienta de care au parte acesti utilizatori inainte de a decide daca va lansa aceasta functie noua, sau nu, si asta pentru a evita diverse probleme cu care se confrunta acum multe persoane din toata lumea in folosirea aplicatiei.

WhatsApp incearca sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre aplicatia sa, iar apelurile voce si video intra in aceasta categorie, pentru ca sunt folosite foarte des in aceasta pandemie. WhatsApp a inregistrat cresteri record ale numerelor de apeluri video, si voce, facute in timpul pandemiei de Coronavirus, ceea ce e normal, daca ne gandim ca lumea a stat mai mult in case, iar aceasta functie vine inainte de noi restrictii.

WhatsApp va inregistra cu siguranta un grad de utilizare foarte mare pentru apeluri video si voce in perioada sarbatorilor de iarna, si vrea sa le ofere oamenilor experiente noi, de acest gen, si de pe calculatoare.