Calea Lactee: INCREDIBIL VIDEO ce ARATA 1 MILIARD de Stele

Calea Lactee are astazi parte de un clip video incredibil care ne prezinta felul in care se misca 1 miliard de stele prin galaxia din care facem parte.

Calea Lactee are parte astazi de o incredibila imagine care ne prezinta cum arata 1 miliard de stele care sunt in continua miscare prin galaxia noastra, si puteti vedea cat de vasta este intinderea, si cate corpuri cosmice exista. Imaginea aceasta a fost creata in baza celor inregistrate de catre telescopul Gaia, unul folosit pentru a descoperi planete si stele din afara galaxiei Calea Lactee, insa tot el ne prezinta si aceasta harta impresionanta cu ceea ce e in ea.

Calea Lactee are prezentate in aceasta imagine si miscarile pe care cele peste 1 miliard de stele din galaxie le fac in mod constant, astfel ca vedem in sfarsit si ceea ce vad oamenii de stiinta cand se uita la galaxia din care facem parte. Pana in momentul de fata nimeni nu a reusit sa faca o harta de acest gen cu stelele din Calea Lactee, insa iata ca avem parte si de o surpriza foarte interesanta inainte de Craciun de la oamenii de stiinta care au lucrat la ea.

Calea Lactee: INCREDIBIL VIDEO ce ARATA 1 MILIARD de Stele

Calea Lactee are foarte multe stele si planete in interiorul sau, iar aceasta harta impresionanta ne prezinta miscari pe care nu le-am mai vazut, si pe care nu le-am fi crezut posibile, poate, pana in momentul de fata. Felul in care aceste stele si planete sa misca in interiorul galaxiei Calea Lactee determina si felul in care aceasta evolueaza de-a lungul timpului, putand exista un impact si pentru Pamant undeva in viitor, daca lucrurile nu merg in directia potrivita.

Calea Lactee a avut de-a lungul timpului create o serie de harti care au prezentat locatia diverselor stele si planete in interiorul sau, insa aceasta este prima oara cand vedem si ceva care ne prezinta miscarile lor in galaxie. Desigur ca miscarile pe care le vedem pentru toate aceste corpuri cosmice din Calea Lactee au loc foarte greu, in timp, si trebuie observate pe perioade lungi pentru a putea fi prezentate intr-un asemenea mod pentru noi.

Calea Lactee este impresionanta din foarte multe puncte de vedere, iar ceea ce vedem aici este doar o noua dovada a faptului ca inca nu stim prea multe despre universul din care facem parte.