Nelu Tataru: Acestia sunt primii 550.000 de Romani Vaccinati anti Coronavirus

Nelu Tataru primii 550.000 Romani Vaccinati anti Coronavirus

Nelu Tataru a dezvaluit care vor fi primii 550.000 de romani care vor fi vaccinati impotriva Coronavirus, si cel mai probabil nimeni nu va fi surprins sa afle ca planul initial ramane neschimbat, astfel ca oamenii din sistemul medical vor beneficia primii de imunizare.

Nelu Tataru a spus ca vaccinarea va incepe din ianuarie 2021, iar el se va afla printre cei care se vor vaccina primii, fiind dispus sa o faca si in mod public, asa cum a mai spus, Raed Arafat si Klaus Iohannis afirmand deasemenea ca sunt dispusi sa faca in mod public acest lucru.

“i privat. Avem aproape 550.000 de persoane în această cartografiere, urmând cei care sunt instituţionalizaţi, apoi cei care asigură bunăstarea şi buna funcţionare a societăţii. Sigur mă voi vaccina. Am repetat-o încă de la începutul acestei pandemii.

Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin. Tot acest an am aşteptat momentul în care să apară vaccinul. Acest vaccin a apărut, aşteptăm şi autorizarea de la Agenţia Europeană a Medicamentului. Sper să apară până de Crăciun şi atunci, din ianuarie să putem vaccina.”