Guvernul Romaniei: AVERTISMENTUL Facut pentru Toti Romanii din Tara

Guvernul Romaniei AVERTISMENTUL fraude online

Guvernul Romaniei a publicat un nou avertisment care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, iar asta in urma unor probleme foarte mari care au aparut in ultima vreme in legatura cu tentativele de frauda din Romania, ele crescand in numar si intensitate.

Guvernul Romaniei spune ca romanii trebuie sa fie mult mai atenti la ce fel de website-uri acceseaza pe internet in momentul de fata, iar asta pentru ca foarte multe dintre ele sunt gandite doar pentru a-i pacali, si a le fura nu doar banii, ci si datele personale.

“Gândește înainte de CLICK! Tentativele de fraudă tind să se extindă în mediul online, în special în perioade în care activitatea pe internet și mai ales volumul cumpărăturilor online este în creștere.

Suntem în luna sărbătorilor de iarnă, luna cadourilor, iar mulți dintre voi probabil vor alege să facă achiziții pe internet. Credeți că sunteți pregătiți din punct de vedere al siguranței datelor?

Descărcați și distribuiți infograficul nostru, care conține recomandări esențiale pentru evitarea problemelor de securiate cibernetică, atunci când faci cumpărături online.”