Ministerul Santatii: Cati Romani sunt Vindecati de Coronavirus, Carantinati, izolati

Ministerul Santatii coronavirus vindecati carantinati izolati

Ministerul Santatii continua sa actualizeze datele cu privire la pandemia de Coronavirus, si a oferit o serie de informatii noi cu privire la numarul de persoane care au fost vindecate dupa infectare, al celor care se afla in carantina, sau in izolare.

Ministerul Santatii actualizeaza zilnic aceste date din cauza numarului foarte mare de infectari care sunt confirmate in fiecare zi, dar si al celor al persoanelor care sunt fortate sa intre in carantine, sau izolare pentru ca sunt contacti ale unor persoane confirmate ca fiind infectate.

Ministerul Santatii coronavirus vindecati carantinati izolati grafic

“Până astăzi, 8 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 524.675 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 416.797 de pacienți au fost declarați vindecați.

Pe teritoriul României, 42.582 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.957 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 66.867 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 128 de persoane.”