RCS & RDS: SURPRIZA, e GRATUIT si Multi Clienti NU au Stiut

RCS & RDS are o surpriza foarte mare pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit, dar multa lume nu stia ca primeste fara sa plateasca.

RCS & RDS lipsa

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari si mai puternici operatori de telecomunicatii din Romania, avand peste 10 milioane de clienti in toata tara, iar pentru ei ofera o varietate de servicii, si unele gratuitati majore. Una dintre aceste gratuitati este legata de DIGI Online, dar nu serviciul in sine, ci un beneficiu pe care RCS & RDS il ofera in cadrul acestei platforme, si care nu este cunoscut foarte multora dintre clientii care il folosesc chiar acum.

RCS & RDS le ofera clienti din toata Romania posibilitatea de a vedea o varietate de canale de televiziune prin platforma DIGI Online, sau chiar unele dintre filmele si serialele HBO Go, desigur in baza unei extraoptiuni. Ceea ce foarte multi clienti ai RCS & RDS nu stiu in momentul de fata este ca in DIGI Online exista inclusiv filme pe care operatorul le ofera in mod gratuit, numarul acestora fiind extrem de limitat, din pacate, dar ele exista acolo pentru clienti.

RCS & RDS: SURPRIZA, e GRATUIT si Multi Clienti NU au Stiut

RCS & RDS are in momentul de fata 4 filme disponibile in mod gratuit pentru streaming in DIGI Online, acestea fiind : Pe Calea Lactee, Jackie, District 13: Ultimatul, si Cutia, toate fiind destul de vechi, din pacate. In general cei de la RCS & RDS au filme destul de vechi disponibile pentru vizualizare gratuita in cadrul platformei DIGI Online, iar acest lucru n-a prea fost schimbat de catre companie in anii in care a decis sa ofere asemenea continut in platforma de streaming.

RCS & RDS incearca sa concureze mai serios cu grupurile de telecomunicatii mai mari prin oferirea DIGI Online, insa in materie de filme este cu foarte mult in urma celor de la Orange, Telekom, sau Vodafone. Daca acei operatori au sute, mii, de ore de filme pentru clientii din Romania, cei de la RCS & RDS n-au nici macar 10 in momentul de fata, iar lucrurile au stat fix asa mai totdeauna, compania evitand sa puna foarte mare accent pe acest tip de streaming.

RCS & RDS ofera DIGI Online in mod gratuit pentru cam toti clientii, de la cei care au doar abonamente de telefonie mobila, si pana la cei care au doar abonamente de internet, televiziune, sau combinatii intre toate acestea.