Telekom: SUTELE de SURPRIZE Grozave pentru Clientii Romani

Telekom are sute de surprize grozave pentru clientii din toata Romania, iata ce poti primi gratuit chiar acum de la operatorul de telecomunicatii.

Telekom motive

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu undeva pe la 10 milioane de clienti, pentru inca doar cateva luni, iar in aceasta perioada are sute de surprize grozave pentru toti dintre ei. Telekom vrea sa convinga tot mai multi clienti sa foloseasca aplicatia MyAccount, astfel ca are in continuare foarte multe premii pentru cei care decid sa o utilizeze pentru a-si administra serviciile si nu doar atat.

Telekom are premii extrem, extrem, de interesante pentru clientii care folosesc aplicatia MyAccount in mod activ, si vorbim aici de la telefoane mobile si pana la vouchere de cumparaturi, cu valori foarte mult diferite. Telekom explica in aceasta pagina si 999 de motive pentru care aplicatia MyAccount ar trebui folosita de catre clientii din toata Romania, si tot acolo sunt listate inclusiv premiile care sunt oferite pentru clientii din toata tara chiar acum.

Telekom: SUTELE de SURPRIZE Grozave pentru Clientii Romani

Telekom are printre cele mai importante premii oferite doua telefoane iPhone 12, doua televizoare Philips, doua laptop-uri MacBook Air cu diagonala de 13 inch, dar si doua console Playstation 4, nu Playstation 5, asa cum ar dori multi. Telekom ofera deasemenea si un Apple Watch SE pentru fanii Apple, ins si purificatoare de aer, sau tablete Huawei si camere GoPro, acestea fiind doar unele dintre premiile interesante pe care operatorul “le pune la bataie” acum.

Telekom are de cateva saptamani bune concursuri prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga premii grozave doar pentru folosirea aplicatiei MyAccount, ele fiind actualizate recent de catre companie. Lista de cerinte pe care Telekom o avea pentru clientii din toata Romania a fost redusa in aceasta noua parte a concursului, insa trebuie sa va uitati cu atentie la pagina dedicata pentru a vedea exact ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie.

Telekom desfasoara tot acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati acum de promotie, s-ar putea sa regretati ca nu ati reusit sa va inscrieti la timp pentru el.