Planeta Mercur: IMPORTANT Anunt ce Afecteaza TOATA Omenirea

Planeta Mercur este din nou in centrul unui anunt foarte important care are si un impact foarte mare pentru intreaga omenire in momentul de fata.

Planeta Mercur retrograd

Planeta Mercur este in centrul unui anunt extrem de important care va avea un impact major pentru toata omenirea, oamenii de stiinta reusind sa ne ofere in sfarsit detalii pe care multi le asteptam de ceva vreme deja. Conform oamenilor de stiinta, planeta Mercur va intra intr-un ciclu retrograd de 3 ori in cursul anului 2021, ei reusind sa calculeze felul in care corpul cosmic urmeaza sa se miste prin univers, si urmeaza o serie de schimbari importante pentru noi.

Planeta Mercur intra intr-un ciclu retrograd la diverse perioade de timp, si atunci ea pare ca se indeparteaza de Pamant, insa totul este doar o iluzie optica, si nimic mai mult, conform oamenilor de stiinta. Conform calculelor, planeta Mercur fi intr-un ciclu retrograd intre 30 ianuarie si 19 februarie 2021, 31 mai si 21 iunie, si 28 septembrie si 16 octombrie, astfel ca acum stiti la ce sa va asteptati si din acest punct de vedere, inclusiv in materie de astrologie.

Planeta Mercur: IMPORTANT Anunt ce Afecteaza TOATA Omenirea

Planeta Mercur este cea din sistemul solar care se misca si cu cea mai mare viteza in jurul soarelui, astfel ca intra de 3/4 ori in cicluri retrograde in fiecare an, ceva ce surprinde de fiecare data destul de multa lume, asa cum e normal. Planeta Mercur este usor de vazut inclusiv in aceste perioade pe cer, astfel ca ea nu dispare in totalitate, insa desigur ca devine mai greu de detectat, din cauza miscarilor pe care le face in aceste perioade de timp.

Planeta Mercur urmeaza sa fie monitorizata peste cativa ani de catre o nava spatiala numita BepiColombo, ea fiind trimisa acolo de catre agentia spatiala japoneza tocmai pentru a ii descoperi mai multe dintre secrete. Aceasta nava spatiala a trecut deja pe langa Venus in calatoria sa catre planeta Mercur, si urmeaza sa ajunga acolo undeva prin 2025, deci mai avem destul de asteptat pana cand va incepe sa trimita primele date.

Planeta Mercur ramane in continuare una a multor mistere pentru ca e foarte greu de monitorizat, distanta fata de Pamant, si apropierea fata de soare, fiind principalele probleme in tot acest proces complex.