Vodafone: INCREDIBILA Surpriza Oferita GRATUIT 1 An de Zile

Vodafone are o surpriza colosala pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit timp de un an de zile, si cum poti profita acum.

Vodafone anual

Vodafone are pentru clientii sai din toata Romania o surpriza excelenta despre care ar trebui sa stii pentru ca daca te numeri printre ei, ai ocazia de a beneficia de ceva ce nu este oferit chiar pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Vodafone le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de acces gratuit la Netflix timp de un intreg an de zile, ceva cu adevarat interesant.

Vodafone ofera gratuitatea de un an de zile pentru Netflix doar clientilor care au pachetele Vodafone One, astfel ca nu chiar oricine se va putea bucura de aceasta oferta speciala daca nu are si serviciile potrivite de la operator. Netflix a fost oferit in repetate randuri ca serviciu gratuit in perioada carantinei generale din Romania, chiar si de catre Vodafone, dar atunci a fost vorba despre perioade scurte de timp in care platforma a putut fi accesata gratuit.

Vodafone: INCREDIBILA Surpriza Oferita GRATUIT 1 An de Zile

Vodafone ofera acum Netflix gratuit pentru un an de zile pentru clientii care aleg sa contracteze diverse servicii ale sale, inclusiv cele de telviziune, internet, si telefonie, acesta fiind pachetul Vodafone One oferit de companie. Gratuitatea de 1 an de zile pentru Netflix se ofera doar daca si contractul este incheiat pentru o perioada contractuala de 2 ani de zile, astfel ca nu puteti beneficia de tot decat daca si mentineti contractul activ pentru o perioada lunga de timp.

Vodafone stie foarte bine cat de important este pentru toata lumea Netflix, si cat de multi oameni se uita in mod constant la filmele si serialele disponibile acolo, inclusiv unele romanesti fiind oferite de catre platforma. Ideea de a oferi Netflix fara plata pentru o perioada atat de lunga de timp e una dintre cele mai bune vesti pentru clientii celor de la Vodafone care incheie abonamentele de televiziune, sau internet fix, asa ca ar fi bine sa profitati de situatie.

Vodafone are aceasta campanie activa pana in data de 15 ianuarie, asa ca inca mai aveti destul timp pentru a incheia un contract de televiziune care sa fie si util pentru voi.