Netflix: SURPRIZA cu o Decizie IMPORTANTA pentru TOATA Lumea

Netflix a luat pe toata lumea prin surprindere cu o noua decizie extrem de importanta, iata ce a decis sa faca pentru milioane peste milioane de oameni.

Netflix familie

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, a surprins pe toata lumea cu o decizie foarte importanta care vizeaza milioane peste milioane de abonati care se uita la continutul disponibil acum. Mai exact, cei de la Netflix au lansat o serie de noi functii dedicate parintilor care ii lasa pe copii sa se uite la filme, seriale, documentare, desene animate, in cadrul, acestia urmand a avea mai mult control asupra statisticilor de vizualizari.

Netflix a implementat o prima functie care se numeste Kids Activity Report, ea aducand posibilitatea de a vedea exact ce fel de continut au vazut copiii in cadrul platformei, si mai pos aveti o demonstratie pentru ceea ce afiseaza aceasta sectiune. Netflix afiseaza informatii cu privire la interesele copiilor in materie de continut multimedia, dar si subiecte de conversatie, sau activitati, in baza a ceea ce au urmarit ei in cadrul platformei de streaming, informatii foarte interesante.

Netflix: SURPRIZA cu o Decizie IMPORTANTA pentru TOATA Lumea

Netflix raport activitate copii

Netflix a lansat deasemenea o alta functie extrem de utila care se numeste Family Profiles, aceasta fiind una gandita pentru a aduce famiile impreuna in fata televizoarelor, si a urmari continutul din cadrul platformei de streaming. Mai exact, cei de la Netflix au facut un profil de familie pentru platforma, iar acesta aduna preferintele tuturor membrilor familiei pentru a permite vizualizarea de continut care sa fie pe placul tuturor, cu recomandari pe masura.

netflix profil familie

Netflix a implementat atat Kids Activity Report, cat si Family Profiles, pentru anumiti abonati din unele tari de pe glob, compania testand deocamdata viabilitatea lansarii unor asemenea sisteme, inainte de a le oferi in mod efectiv. Aici Netflix testeaza lucrurile in detaliu inainte de a lua o decizie clara cu privire la ceea ce vrea sa faca, si e bine ca a gandit lucrurile intr-un asemenea mod pentru a nu le oferi oamenilor ceva de care nu au nevoie.

Netflix va lansa in mod global ambele functii noi in momentul in care ele vor fi 100% pregatite pentru a fi puse in distributie pentru toata lumea, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru a se ajunge la o asemenea concluzie.