Orange: IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange are un foarte important anunt pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre ceea ce a pregatit pentru toata lumea.

Orange impersonal

Orange a facut un foarte important anunt pentru clientii din toata Romania, unul care vine ca o veste extrem de buna despre care ar trebui sa stie toata lumea, pentru ca in caz de nevoie aveti o solutie foarte rapida. Mai exact, cei de la Orange vorbesc despre asistentul Djingo, cel facut cu ceva timp in urma pentru a ii ajuta pe clienti sa rezolve mult mai rapid problemele pe care le intampina in folosirea serviciilor sale, fara a ajunge in magazine.

Orange vorbeste mai jos si despre unele dintre metodele prin care Djingo poate fi de folos pentru clientii din toata Romania atunci cand ei vor sa isi activeze roaming-ul, sa afle codul PUK al unei cartele, si nu doar atat. Orange a creat robotul virtual Djingo pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a rezolva unele probleme mai rapid direct online, fara a suna undeva, sau mai complicat, a merge in vreunul dintre magazinele sale din tara.

Orange: IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange prezinta in clipul video de ai jos cateva dintre functionalitatile pe care Djingo le ofera in momentul de fata, si totul direct prin intermediul website-ului sau, doar pentru clientii care vor sa profite intr-adevar de asta. Orange a gandit un sistem foarte avansat, care poate inlocui in unele cazuri contactul cu un operator uman, insa desigur ca exista si destul de multe limite in ceea ce priveste felul in care functiile sale pot fi utilizate.

Orange stie ca oamenii au nevoie de metode mai simple pentru a rezolva unele probleme, astfel ca tot ceea ce vedem mai sus este gandit pentru a ne face viata mai usoara per total, dar e nevoie si ca oamenii sa vrea sa profite de tot. Orange ofera o varietate de servicii digitale menite sa le faca tuturor clientilor viata mai usoara, iar pe masura ce tot mai multa lume profita de ele, operatorul poate sa imbunatateasca si calitatea serviciilor pe care le ofera.

Orange va mai imbunatati in viitor serviciile precum Djingo, si va fi interesant de vazut ce anume ne va mai putea oferi, astfel ca daca aveti nevoie de servicii de acest gen, folositi-le pentru ca ele sa devina mai bune.