Samsung GALAXY S21 Plus: INCREDIBIL, Apare in Primul VIDEO

Samsung GALAXY S21 Plus are parte de o prezentare intr-un prim clip video aparut inainte de lansare, iata cum va arata noul model de telefon.

Samsung GALAXY S21 Plus apare intr-un prim clip video extrem de interesant care ne dezvaluie in premiera cum va arata noul model de telefon inainte de a fi in mod oficial lansat pentru clientii din intreaga lume, in ianuarie. Foarte putina lume a crezut ca Samsung GALAXY S21 Plus va fi lansat in ianuarie pentru clientii din toata lumea, insa iata ca prezentarea in acest prim clip video ne confirma faptul ca ar urma sa avem intr-adevar parte de asa ceva.

Samsung GALAXY S21 Plus apare in acest clip video ca un telefon cu adevarat impresionant, el avand margini extrem de subtiri pentru ecran, ceea ce surprinde din toate punctele de vedere pe toata lumea. Cei de la Samsung nu s-au grabit sa ofere telefoane care au margini subtiri pentru ecrane, dar iata ca in cazul seriei Samsung GALAXY S21 Plus ajunge fix la ceea ce asteapta lumea de foarte multa vreme de la telefoanele lansate de catre ea.

Samsung GALAXY S21 Plus: INCREDIBIL, Apare in Primul VIDEO

Samsung GALAXY S21 Plus va fi unul dintre cele doua varfuri de gama pentru seria care va fi lansata la inceputul anului viitor, cu asteptari extrem de mari pentru noile modele, si puteti vedea ca asteptarile vor fi indeplinite. Desigur ca asta nu acopera si partea de performante, Samsung GALAXY S21 Plus avand un chip Qualcomm Snapdragon 888, dar asta nu inseamna ca va depasi iPhone 12 Pro in ceea ce priveste puterea de procesare.

Samsung GALAXY S21 Plus va aduce si alte noutati importante, cum ar fi o camera mult mai buna, o baterie de capacitate mai mare, si alte surprize foarte interesante care vor face telefonul un must-have. Ideea de a fi lansat in ianuarie va oferi un avantaj urias pentru Samsung GALAXY S21 Plus pe piata intr-o perioada in care de obicei nu se lanseaza telefoane mobile, asa ca asteptarile vor fi cu siguranta extrem de mari de la el in 2021.

Samsung GALAXY S21 Plus ar putea fi deasemenea si ceva mai ieftin, sau cel putin asta spun unele zvonuri, deci ar fi o lovitura uriasa daca lucrurile ar sta intr-adevar asa.