Fortnite: URIASA Schimbare care i-a UIMIT pe TOTI Jucatorii

Fortnite gheata

Fortnite are de ceva vreme in plin proces de dezvoltare o schimbare care ii uimeste pe jucatorii din intreaga lume deoarece vorbim despre o noutate care nu parea sa mai vina dupa ce Epic Games a evitat sa o faca de atat de multa vreme deja.

Fortnite va implementa in evenimentul Winterfest din decembrie gheata, un nou mod de a ne distra in cadrul jocului, aceasta urmand a putea fi dezghetata de catre jucatori, iar apa inghetata, ceva ce poate schimba intr-o foarte mare masura experienta de care au parte jucatorii.

Fortnite ar avea in aceasta schimbare o implementare pe care foarte multi dintre utilizatori ar putea ajunge sa o aprecieze in totalitate daca va fi oferita in aceasta masura, insa multe depind de felul in care va putea fi finalizata integrarea de catre Epic Games.

Fortnite nu are doar gheata integrata, ci are si electricitatea descoperita in cadrul fisierelor analizate de catre cei care verifica fisierele interne ale titlului, asa ca ne putem astepta inclusiv la aceasta integrare speciala facuta de catre Epic Games.

Fortnite va avea evenimentul Winterfest lansat in perioada urmatoare de catre compania Epic Games, insa va trebui sa mai avem rabdare pana cand totul va fi disponibil in mod oficial impreuna cu surprizele pregatite pe partea de continut.