HBO: Vestea GROZAVA cu un Anunt SPECIAL pentru TOTI Romanii

HBO are o veste grozava pentru abonatii romani din toata tara, iata ce anunt special a venit pentru toata lumea, si cat de mult conteaza acum.

hbo james bond

HBO este unul dintre cei mai mari producatori de continut pentru clienti din intreaga lume, iar recent compania a luat o decizie care ii bucura pe abonatii din intreaga lume, inclusiv pe cei din Romania, care folosesc HBO Go. Mai exact, cei de la HBO au luat decizia de a le oferi abonatilor din toata lumea posibilitatea de a vedea in platforma toate cele 27 de filme din seria James BOnd chiar de acum, ceea ce vine ca o veste grozava in acesta perioada.

HBO are foarte mult continut disponibil pentru clientii din diverse tari de pe glob, o varietate de filme extrem de populare in intreaga lume, insa seria James Bond este una speciala, pe care mai toata lumea o apreciaza. Ideea de a o include prin continutul care este oferit pentru abonatii din toata lumea, inclusiv Romania, este una dintre cele mai bune pe care HBO le-a avut pana in momentul de fata, si mai mult ca sigur va fi apreciata de catre extrem de multi oameni.

HBO: Vestea GROZAVA cu un Anunt SPECIAL pentru TOTI Romanii

HBO lanseaza in mod constant continut nou, atat la nivel global, cat si in Romania, insa din pacate in tara noastra exista una dintre cele mai mici librarii de continut dintre toate cele oferite de catre compania americana. HBO e implicat in diverse parteneriate cu operatorii de telecomunicatii din Romania, iar Telekom, de exemplu, ofera nu mai putin de 12 luni de gratuitate pentru HBO Go in tara noastra pentru cei care incheie anumite abonamente.

HBO ofera prin HBO Go acces la o varietate de continut grozav in Romania, cu limitele pe care le vedem si in anumite tari, dar chiar si asa, vorbim totusi despre o varietate de continut la pretul lunar cerut. HBO surprinde cu decizia de a oferi toata seria James Bond pentru clientii din toata lumea, insa in aceasta perioada decizia e una binevenita, mai ales ca oamenii vor sa vada cat mai mult continut interesant la televizor cat timp stau acasa.

HBO va oferi toata seria James Bond pentru vizualizare doar pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati sa vedeti vreunul dintre filme, ar trebui sa o faceti inainte ca ele sa dispara din platforma.