RCS & RDS: ATENTIE! Ce TREBUIE sa Stie MILIOANE de Clienti

RCS & RDS are o informare foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stie foarte multa lume chiar acum.

RCS & RDS explicatii

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, unul care este in continua crestere, si asta in ciuda faptului ca are concurenta foarte mare pe piata acum. Cei de la RCS & RDS se lupta pe toate pietele telecom cu ceilalti operatori, dar succesul cel mai mare l-au avut cu pana acum cu ofertele de internet fix, avand cel mai mare numar de clienti din toata Romania, peste 5 milioane la numar acum.

RCS & RDS a reusit sa adune foarte multi clienti multumita performantelor foarte bune pe care le ofera pentru serviciile de internet din Romania, iar cei care aleg sa le foloseasca au oferite si explicatii pentru ceea ce vor primi. Intr-o pagina speciala din website-ul propriu, cei de la RCS & RDS au publicat tabelul de mai jos care ne dezvaluie exact ce viteze de internet fix sunt oferite pentru fiecare tip de abonament in parte, insa desigur ca ele sunt teoretice.

RCS & RDS: ATENTIE! Ce TREBUIE sa Stie MILIOANE de Clienti

RCS & RDS explicatii clienti

RCS & RDS ofera viteze de internet fix de pana la 1 Gbps, maximul fiind de 940 Mbps pentru Fiberlink 1000, insa puteti vedea ca operatorul spune ca in realitate clientii vor avea, in medie, viteze de 850 Mbps, dar ele pot fi si mai mici. Puteti vedea ca in functie de abonament, exista minim destul de indepartate de maxim, iar asta pentru ca RCS & RDS a calculat ceea ce poate resimti un client in cazul in care are un calculator slab, sau exista probleme pe retea.

RCS & RDS le spune tuturor clientilor care incheie abonamente de internet fix ca nu vor putea atinge anumite viteze daca ale lor calculatoare nu sunt capabile sa le sustina cu hardware-ul pe care il au disponibil. Asta desigur ca e ceva ce tine de fiecare client in parte, insa in general lumea ar trebui sa atinga viteze gigabit pe calculatoare cu SSD-uri si procesoare decente, pentru a se bucura de serviciul RCS & RDS la capacitatea sa maxima.

RCS & RDS ofera detaliile din acest tabel pentru ca oricine este interesat de serviciile sale sa stie in avans ce poate primi, dar si pentru a le arata oamenilor exact ce au acceptat de la bun inceput sa primeasca.