DACIA Logan 3: Vestea DEZAMAGITOARE pentru Clientii Romani

DACIA Logan 3 are o veste dezamagitoare pentru clientii din toata Romania, si nu numai, iata ce trebuie sa stie cei care vor sa cumpere modelele.

DACIA Logan 3 echipari

DACIA Logan 3 a fost lansata in toamna acestui an de catre producatorul roman de la Mioveni, si foarte multa lume a asteptat cu mare interes intrarea sa pe piata, iar asta pentru ca ea vine cu foarte multe schimbari. Vorbim despre un upgrade tehnologic urias pentru DACIA Logan 3 in Romania, ceva ce nu a fost asteptat de catre chiar atat de multa lume, mai ales ca foarte multe dintre dotarile care au fost implementate nu se regasesc in alte modele la fel de ieftine.

DACIA Logan 3 are multe dotari impresionante anunate de catre producatorul roman, insa nu toate dintre cele mai importante sunt oferite si in modelele mai ieftine din gama, ci trebuie platit destul de mult pentru ele. O DACIA Logan 3 are un pret de vanzare care incepe de pe la putin peste 8000 de euro, insa modelul de top, cu cele mai multe dotari, ajunge sa coste destul de bine peste 12.000 de euro, insa vine cu tot ceea ce are de oferit producatorul.

DACIA Logan 3: Vestea DEZAMAGITOARE pentru Clientii Romani

DACIA Logan 3 nu are oferite ca standard dotari precum volanul reglabil pe inaltime si adancime, oglinzile retrovizoare ajustabile electric, dar si cu sistem de degivrare, sau senzorii de ploaie pentru stergatoare. Nici macar bancheta din spate nu e rabatabila pe segmente in versiunea cea mai ieftina a DACIA Logan 3, si daca tot suntem la lipsuri, portbagajul versiunii standard nu are nici macar iluminare, deci nu veti vedea ce faceti atunci cand il incarcati.

DACIA Logan 3 nu are nici scaun pentur sofer care este reglabil pe inaltime, si are cotiera integrata, iar acel kit de compartimentare pentru portbagaj, laudat de multa lume, lipseste deasemenea din modelul cel mai ieftin. Nici Media Control, sau Media Display, nu sunt oferite in versiunea standard, sau sistemul de Cruise Control, dar macar exista sistemele de siguranta, si cel care ajuta DACIA Logan 3 sa franeze singura pe drumuri daca exista obstacole.

DACIA Logan 3 nu e chiar atat de ieftina daca sunt alese dotarile pe care multa lume le lauda in momentul de fata, astfel ca pentru aceste versiuni clientii trebuie sa plateasca destul de mult.