Planeta Marte: INCREDIBILA Descoperire NASA ce UIMESTE Lumea

Planeta Marte are parte de o incredibila descoperire a NASA care a uimit intreaga lume, iata ce a fost observat de catre agentia spatiala americana.

Planeta Marte subteran

Planeta Marte continua sa fie monitorizata cu extrem de mare atentie de catre oamenii de stiinta, iar asta ne aduce acum o noua descoperire foarte importanta, ea venind de la robotul trimis acolo de catre cei de la NASA. In baza analizarii cutremurelor care au avut loc pe planeta Marte in ultima perioada, robotul trimis acolo de catre NASA a reusit sa genereze harti cu interiorul corpului cosmic, acestea acoperind adancimi de pana la cateva sute de kilometri.

Planeta Marte a fost analizata in adancime de catre cei de la NASA prin acest proces, si vorbim despre o realizare impresionanta pe care agentia spatiala americana a facut-o, si asta va sta la baza viitoarelor misiuni catre planeta. Dupa aceasta analiza, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca planeta Marte are o crusta mult mai subtire, si o manta mult mai rece decat s-a crezut initial, ceea ce a venit ca o surpriza impresionanta pentru toata lumea.

Planeta Marte: INCREDIBILA Descoperire NASA ce UIMESTE Lumea

Planeta Marte ar fi avut o perioada de formare mult mai dinamica in primii sai ani de existenta, NASA reusind sa ajunga la aceasta concluzie in baza analizei seismice pe care a facut-o agentia spatiala americana acum. In ciuda faptului ca NASA reuseste sa adune mai multe informatii despre planeta Marte, din pacate are si probleme cu robotul care sta pe suprafata sa, iar asta pentru ca panourile sale solare sunt acoperite de praful de pe suprafata de ceva vreme.

Planeta Marte nu va putea fi explorata pentru prea mult timp din cauza acestei probleme, iar asta pentru ca praful impedica reincarcarea robotului si prelungirea misiunii, NASA fiind nevoita sa opreasca o statie meteorologica din aceasta cauza. Asta inseamna ca planeta Marte va pune probleme foarte mari pentru astronautii care vor ajunge acolo, dar si pentru o posibila colonizare, dar macar NASA afla din timp ce fel de probleme va intampina.

Planeta Marte nu este un mediu tocmai propice pentru astronauti, iar asta ridica foarte multe probleme pentru viitoarele misiuni, dar poate ca agentia spatiala americana va reusi sa preintampine unele dintre ele.