Politia Romana: Avertisment foarte Serios cu privire la Camata

Politia Romana face astazi un avertisment foarte serios cu privire la camata, iar asta pentru ca recent a reusit sa destructureze ceea ce prezinta ca un grup infractional specializat pe camata, iar cu aceasta ocazie ii avertizeaza pe romani sa nu se implice in ele.

“CĂMĂTAR este definit ca o persoană care dă împrumuturi bănești în schimbul unei camete – aceasta este o dobândă (excesivă) încasată pentru sumele date cu împrumut.
Camăta este interzisă de lege, iar, dacă aveți cunoștință despre o astfel de activitate sau, în cel mai rău caz, sunteți victimă, vă sfătuim să ne sesizați!
Nu încuraja camăta!
O astfel de grupare a fost destructurată în Craiova, iar în urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 64.848 de lei, 64.565 de euro, 6.020 de lire sterline, 4 autoturisme, înscrisuri olografe conținând identități de persoane împrumutate și sumele acordate cu împrumut, 5 pistoale (dintre care 4 cu muniție neletală si unul cu glonț), 1 pușcă cu muniție neletală, obiecte și corpuri contondente și tăietor-înțepătoare (cuțite, săbii, machete, sulițe, bâte si bastoane telescopice), sisteme informatice, un grinder, un joint și 4 comprimate de medicamente.”