DACIA Duster 2021: Vestea GROZAVA pentru Noul Model Facelift

DACIA Duster 2021 este in centrul unei vesti grozave care a fost anuntata pentru noile modele de masini, iata ce trebuie sa stie clientii acum.

DACIA Duster 2021 costa

DACIA Duster 2021 este modelul facelift al celebrului SUV de generatie a doua, aflat acum la vanzare pe piata din Romania, si multe alte piete din Europa, masinile fiind deja testate pe drumurile publice de catre DACIA. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Duster 2021 va veni cu multe surprize foarte interesante in momentul in care va fi lansata, unele dintre ele fiind preluate de la Logan 3, insa vasta majoritate a masinii va ramane neschimbata.

DACIA Duster 2021 va veni cu unele modificari in raport cu modelele care sunt vandute acum pe piata, iar cu asta vine si o veste foarte buna pentru ca pretul noilor modele de masini n-ar trebui sa creasca deloc, sau cu o valoare mare. Am vazut in cazul Logan 3 ca pretul de vanzare nu a crescut foarte mult pentru noile modele de masini desi ele au fost in totalitate schimbate de catre DACIA, insa in cazul DACIA Duster 2021 vorbim despre schimbari mai putine, si mai ieftine.

DACIA Duster 2021: Vestea GROZAVA pentru Noul Model Facelift

DACIA Duster 2021 va fi un model facelift cu suficiente noutati incat sa intre in atentia oamenilor, dar tot cu suficiente pentru ca pretul sa fie unul la fel de accesibil ca si pana in momentul de fata pentru clientii din toata tara, si Europa. Din pacate, DACIA Duster 2021 nu va fi vanduta nici intr-o versiune hibrid, si n-ar fi exclus ca motorizarea diesel sa dispara, desi ar putea fi totusi prea devreme pentru a vedea o schimbare atat de importanta pentru serie.

DACIA Duster 2021 va avea totusi aceleasi caracteristici care au facut generatia a 2-a un SUV atat de cautat pe piata din Europa, pretul mic, si dotarile suficiente atragand atentia multor consumatori cu bugete reduse. Da, DACIA Duster 2021 este un SUV de buget redus, dar unul suficient de versatil incat sa le poata oferi romanilor o experienta suficient de buna pentru a isi folosi masinile atat pe drumurile publice, cat si pe drumurile accidentate.

DACIA Duster 2021 va fi prezentata in cursul anului viitor de catre cei de la DACIA, dar in reprezentante ar putea ajunge undeva pe la inceputul anului 2022, asa cum se intampla si cu Logan 3.