Raiffeisen Bank: Cadoul IMPORTANT de Craciun pentru Clienti

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial un cadou foarte important de Craciun pentru toti clientii din Romania, iata cum poti intra in posesia sa.

Raiffeisen Bank cadou

Raiffeisen Bank are o veste extrem de buna pentru toti clientii sai din toata Romania, una care ar trebui sa bucure foarte multa lume, in special in aceasta perioada care nu e tocmai usoara pentru majoritatea romanilor. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din toata Romania ca la cardurile de cumparaturi pe care le pot face la banca vor primi cadou intre 200 LEI, daca le si folosesc pentru a face cumparaturi in magazine.

Raiffeisen Bank le spune clientilor ca daca aleg sa-si faca un card de cumparaturi Raiffeisen Standard, sau Gold, pana la finalul aceste luni, si fac plati de 500 de LEI pana pe 31 ianuarie, vor primi 200 de LEI bonus. Acest bonus este oferit automat de catre Raiffeisen Bank pentru clientii care insumeaza plati de maxim 500 de LEI prin cardurile de cumparaturi pana la finalul lunii ianuarie, astfel ca oricine poate profita de aceasta situatie acum.

Raiffeisen Bank: Cadoul IMPORTANT de Craciun pentru Clienti

Raiffeisen Bank nu e singura banca de la care vedem promotii de acest gen in apropierea Craciunului, si nu e singura care ofera bani drept bonus pentru cei care decid sa profite de ofertele care sunt disponibile acum. Raiffeisen Bank le ofera aproape tuturor clientilor posibilitatea de a isi face acum carduri de cumparaturi pentru a le folosi in aceasta perioada, si daca vreti sa primiti bonus 200 de LEI, ar fi bine sa profitati de toata aceasta promotie.

Raiffeisen Bank vrea sa ii ajute pe romani sa le cumpere cadouri persoanelor dragi in aceasta perioada in an, iar cardurile sale de cumparaturi sunt cea mai buna optiune pentru cei care nu au toti banii la dispozitie. Raiffeisen Bank stie foarte bine ca romanii sunt dornici sa profite de promotiile de acest gen, dar dupa cum puteti vedea, mai aveti doar cateva zile in care puteti incerca sa beneficiati de bonusul oferit de catre banca.

Raiffeisen Bank mai are si alte promotii pentru carduri, si nu numai, asa ca va puteti uita cu foarte mare atentie la tot ceea ce este oferit in momentul de fata de catre banca pentru toata lumea.