Politia Romana: AVERTISMENT privind Banii Falsi in Perioada Sarbatorilor

Politia Romana AVERTISMENT Banii Falsi

Politia Romana lanseaza un avertisment foarte important pentru toti romanii din toata tara, si asta cu un caz recent in care un tanar a folosit bani falsi, pentru filme, pentru a cumpara produse de la 3 persoane din Satu Mare, pentru ca mai apoi sa le vanda pe website-uri de anunturi.

Politia Romana prezinta mai jos cazul cu banii pe care scria “movie money” si “this is not legal”, insa cu toate acestea, a reusit sa ii pacaleasca pe acei oameni, pentru ca mai apoi sa fie retinut de politistii care au descoperit ca mai avea 20 de bancnote false pe care probabil dorea sa le foloseasca.

“A crezut că dă lovitura. Doar a crezut…

Un tânăr s-ar fi folosit de mai multe bancnote din cupiura de 50 de euro pentru a cumpăra mai multe bunuri, postate pe o platformă de vânzări online, de la 3 persoane din județul Satu Mare.

Bancnotele aveau inscripția „movie money” și „this is not legal”, iar ca acest lucru să nu fie vizibil, ar fi stabilit întâlnirile cu vânzătorii după lăsarea serii. Colegii noștri l-au reținut pe acesta, au recuperat bunurile și 20 de bancnote din cupiura de 50 de euro.

Banii erau ca în filme, dar întâmplarea nu s-a încheiat ca în filme.”