Orange: CADOUL Surpriza Oferit GRATUIT Clientilor de Craciun

Orange a anuntat un nou cadou surpriza pe care il ofera gratuit clientilor din toata Romania, iata ce a decis sa faca pentru oameni inainte de Craciun.

Orange continua “parada” surprizelor de Craciun pentru clientii din toata Romania, iar astazi vorbim despre o noua veste grozava care vine pentru clientii din toata tara, deoarece un cadou special e oferit de catre operator. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a vedea gratuit filmul Evadare din Pretoria in aceasta pagina, el fiind unul dintre cele mai interesante facute de catre Daniel Radcliffe, celebrul actori din seria Harry Potter.

Orange permite vizualizarea gratuita a acestui film prin Orange TV Go pana pe data de 28 februarie pentru oricine e interesat, insa impreuna cu aceasta surpriza a anuntat inclusiv un concurs foarte interesant tot in aceeasi perioada. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o boxa inteligenta Google Home Max daca urmaresc acest film prin sectiunea Movie Go Unlimited din cadrul Orange TV Go.

Orange: CADOUL Surpriza Oferit GRATUIT Clientilor de Craciun

Orange nu e la primul concurs de acest gen, si cu siguranta nu e nici la ultimul, insa in aceasta perioada din an merita sa va incercati norocul in ceea ce priveste ofertele de acest gen oferite de catre operator. Acest concurs este dedicat tuturor romanilor care ii sunt clienti, iar asta pentru ca Orange le ofera tuturor acces la platforma Orange TV Go, chiar daca o face intr-un mod segmentat, in functie de ceea ce vrea sa urmareasca lumea.

Orange mai are in momentul de fata si o alta serie de promotii speciale de care se pot bucura clientii sai din toata Romania, si desigur ca e bine sa profitati de toate pentru a va bucura in totalitate de surprizele excelente. Cei de la Orange stiu cat de dornici sunt romanii sa se bucure de promotii de acest gen, si tocmai de aceea le ofera, astfel ca n-ar trebui sa ratam nicio ocazie pe care ne-o pune in fata operatorul de telecomunicatii acum.

Orange va mai anunta cu siguranta si alte promotii grozave in perioada urmatoare, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit pentru noi toti in perioada urmatoare.