BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA, ce Primesc TOTI Clientii

BANCA Transilvania are o veste grozava pentru toti clientii din toata Romania, iata ce a anuntat ca primesc ei in momentul de fata, si cum profiti.

BANCA Transilvania deblocare

BANCA Transilvania are astazi un anunt surprinzator pentru toti cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata in toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa dezvaluie o schimbare de mare interes pentru multa lume. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania prezinta mai jos o noua metoda de plata mobila cu telefoanele Android, una care nu implica deschiderea aplicatiei BT Pay pentru a face acest lucru, ci doar apropierea telefonului de un POS.

BANCA Transilvania prezinta mai jos felul in care clientii sai din Romania care folosesc telefoane Android pot face plati mobile foarte rapid prin simpla deblocare a telefonului si apropierea de POS-ul pentru plata. Cei de la BANCA Transilvania le permit astfel clientilor sa elimine necesitatea de a mai deschide aplicatia pentru a face plata mobila, si aici vorbim despre ceva foarte simplu de utilizat de catre toata lumea, cand este la cumparaturi undeva.

BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA, ce Primesc TOTI Clientii

BANCA Transilvania a pus de multa vreme foarte mare accent pe platile mobile prin aplicatia BT Pay, fiind una dintre primele banci care a implementat un sistem de acest gen pentru clientii din toata tara. Acum ca telefoanele au avansat atat de mult, cei de la BANCA Transilvania le permit utilizatorilor sa faca plati mobile mult mai usor decat in mod obisnuit, ceea ce desigur ca vine ca o veste grozava pentru toti cei obisnuiti sa faca asta.

BANCA Transilvania stie foarte bine si ca in Romania a cresuct foarte mult rata platilor mobile la POS-uri, astfel ca simplificarea modalitatilor de plata este doar o noua idee foarte buna care vine de la ea. Desigur ca aceasta metoda de plata este oferita doar pentru telefoanele Android, iar asta pentru ca in cazul iPhone e oferit Apple Pay de catre BANCA Transilvania, iar acolo sistemul de autorizare a platilor este usor diferit fata de cel prezentat acum.

BANCA Transilvania este una dintre putinele banci care are grija sa le ofere clientilor doar cele mai noi tehnologii in domeniul bancar pentru a se bucura de cea mai buna experienta posibila acum.