RCS & RDS: AVERTISMENTUL cu o ALERTA Serioasa pentru Romani

RCS & RDS este in centrul unui avertisment extrem de important cu o alerta care ii vizeaza pe toti clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii.

RCS & RDS pericol

RCS & RDS este iar in centrul unui extrem de important avertisment care ii vizeaza pe toti romanii din tara, nu doar pe clientii sai, iar asta pentru ca voribm despre o problema extrem de serioasa pe care foarte multa lume nu o stie. V-am spus la inceputul lunii despre o alerta de securitate care a fost emisa de catre agentia guvernamentala pentru securitate cibernetica CERT-RO, parte a Guvernului Romaniei, vis-a-vis de campanii de phishing cu imaginea RCS & RDS.

RCS & RDS a emis deasemenea atunci o alerta pentru romanii din toata tara, insa se pare ca nu toata lumea a aflat despre faptul ca n-ar trebui sa se increada in mesajele care sunt distribuite pe retelele de socializare. Unii dintre clientii RCS & RDS inca sunt asaltati de mesaje precum cel de mai jos, care este o simpla tentativa de frauda, si nimic real, astfel ca trebuie sa fiti extrem de atenti la ceea ce se transmite in jurul vostru in momentul de fata, din diverseparti.

RCS & RDS: AVERTISMENTUL cu o ALERTA Serioasa pentru Romani

RCS & RDS pericol frauda

RCS & RDS incearca sa ii avertizeze pe romanii din toata tara in legatura cu aceste tentative de frauda care au loc in Romania in momentul de fata, si care sunt distribuite prin WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, Telegram, etc. Din pacate cei de la RCS & RDS nu pot face absolut nimic pentru a opri fraudele acestea, iar asta pentru ca ele au la baza persoane carora nu le pasa de ceea ce se intampla cu romanii, ci doar vor sa le fure datele, si banii, in proces.

RCS & RDS are imaginea folosita in multiple campanii inselatoare care se desfasoara in momentul de fata online impotriva romanilor, si foarte multa lume nu stie exact ce se intampla cu aceste campanii. Ele sunt gandite pentru a arata ca si cum ar fi concursuri facute de catre RCS & RDS, si alte companii mari din Romania, insa in realitate totul este fals, iar romanilor le sunt furati banii, impreuna cu datele, ei oferindu-le fara sa puna prea multe intrebari.

RCS & RDS incearca sa ii avertizeze pe romanii din toata tara in legatura cu problemele de acest gen, insa din pacate e greu sa aduca mesjaul la fel de rapid in fata la fel de multor oameni precum in cazul fraudelor.