LIDL Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti

LIDL Romania a facut un extrem de important anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre el.

LIDL Romania program

LIDL Romania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca se face o schimbare importanta in toate magazinele sale, si toata lumea trebuie sa stie despre asta. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat programul de sarbatori pentru toate magazinele sale din toata tara, si puteti vedea mai jos exact cand puteti merge sa va faceti cumparaturile in urmatoarea perioada din luna decembrie.

LIDL Romania isi anunta clientii din toata Romania despre faptul ca in cursul zilei de 24 decembrie isi reduce programul pana la ora 18:00 astfel incat angajatii sai sa ajunga acasa in ajunul Craciunului pentru a sarbatori. In ceea ce priveste zilele de 25 si 26 decembrie, cei de la LIDL Romania spun ca magazinele vor fi inchise in toata Romania, lucru care se intampla in fiecare an, deci n-ar trebui sa fie niciun fel de surpriza pentru vreo persoana.

LIDL Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti

LIDL Romania revine la programul normal incepand cu a doua zi de Craciun, 27 decembrie, pana in ziua de 31 decembrie, cand programul sau va fi iar redus, pana la ora 18:00, ca in ziua de ajun. In ziua de 1 ianuarie cei de la LIDL Romania vor avea toate magazinele din tara inchise, insa de pe 2 ianuarie ele vor fi redeschise, cu program redus, pana la ora 17:00, dar macar veti putea face cumparaturile oriunde in tara pana dupa-amiaza.

LIDL Romania nu le ofera angajatilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o zi libera in data de 2 ianuarie, dar aceasta vine ca o veste foarte buna pentru clientii care au nevoie de produse atunci. Avand in vedere ca anul acesta atat Craciunul, cat si Anul Nou, vor fi legate de weekend-uri prelungite, e de asteptat ca lumea sa petreaca mai mult, deci LIDL Romania incearca sa profite si sa faca vanzari bune inclusiv in acele zile.

LIDL Romania a stabilit deja acest program pentru toate magazinele sale, astfel ca tot ceea ce vedeti mai sus este valabil pentru urmatoarele doua saptamani de zile in cazul tuturor locatiilor din toata tara.