BCR Romania: Anunt GROZAV, se da GRATUIT Instant Clientilor

BCR Romania are un anunt grozav pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poate profita oricine chiar acum.

BCR Romania instant

BCR Romania continua sa isi surprinda in mod foarte pozitiv clientii din toata Romania, astfel ca a vine cu un mesaj extrem de interesant pentru toata lumea, si detaliaza ce ofera gratuit in mod instant chiar acum. Mai exact, BCR Romania a pornit de ceva vreme un concurs foarte interesant pentru clientii sai din toata Romania, unul care este derulat in parteneriat cu cei de la VISA, si care ofera in mod garantat unele premii pentru ei de acum.

BCR Romania continua concursul pornit cu ceva timp in urma, oferindu-le primilor 1000 de clienti care rezolva puzzle-ul din el un voucher in valoare de 300 de LEI la eMAG, si totul in mod garantat, daca participantii sunt intre primii 1000. Puteti vedea mai jos mesajul pe care BCR Romania il transmite pentru clientii sai din toata Romania, concursul desfasurandu-se prin intermediul aplicatiei George, acoo unde poate fi accesat puzzle-ul bancii.

BCR Romania: Anunt GROZAV, se da GRATUIT Instant Clientilor

BCR Romania spune ca toti cei care nu fac parte dintre primii 1000 de participanti care reusesc sa rezolve acest puzzle, ei vor fi totusi inscrisi in cadrul unei trageri la sorti pentru 10 telefoane Samsung GALAXY S20 Plus. Practic, indiferent cum privim situatia, cei de la BCR Romania au cate ceva pentru clientii care participa la concurs, fie ca este vorba despre premii garantate, sau sansa de a castiga premii mult mai importante dupa aceea.

BCR Romania explica in mesajul de mai sus si ce trebuie sa faca oricare dintre clientii sai pentru a se putea bucura de sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite in momentul de fata de catre banca. Vorbim despre o metoda foarte simpla de a intra in joc, si de a rezolva puzzle-ul care este creat de catre banca, asa ca n-ar trebui sa fie probleme prea mari in a participa la acest concurs foarte interesant facut de catre banca romaneasca.

BCR Romania mai desfasoara acest concurs pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca ar fi bine sa va inscrieti, si sa profitati de ocazie cat ea inca mai este disponibila pentru toata lumea.