Kaufland: Vestea de ULTIMA ORA, ce are GRATUIT Doar Astazi

Kaufland are o veste foarte importanta de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iata ce ofera gratuit doar astazi pentru noi toti.

Kaufland colinde

Kaufland are o noua veste grozava de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva ce este oferit gratuit exclusiv astazi pentru toata lumea, asa ca ar trebui sa profitati chiar acum de tot. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata ROmania posibilitatea de a castiga un nou voucher de cumparaturi daca vor ghici cuvantul magic al zilei, si ar fi bine sa profitati de aceasta ocazie cat inca mai puteti.

Kaufland organizeaza acest concurs pana in data de 25 decembrie, astfel ca inca mai aveti la dispozitie destul timp pentru a participa la el, si asta inseamna ca va puteti folosi de ocazie pentru a castiga vouchere valorice. Astazi cei de la Kaufland ofera doar un voucher in valoare de 500 de LEI pentru clientii din toata Romania, insa vorbim totusi despre o gratuitate de care oricine ar trebui sa profite in momentul de fata pentru ca e una buna.

Kaufland: Vestea de ULTIMA ORA, ce are GRATUIT Doar Astazi

Kaufland le cere tuturor romanilor sa participe la acest concurs prin inscrierea cuvantului magic in website-ul sau, acesta fiind foarte usor de ghicit, insa daca nu va descurcati, aveti indicii inclusiv pe Instagram. Valoarea voucherului oferit de catre Kaufland astazi este una mai mica decat in cazul celorlalte oferite de catre marele lant de hypermarket-uri, dar chiar si asa, aveti ocazia de a primi in mod gratuit bani pentru cumparaturi.

Kaufland a oferit zilele trecute inclusiv un voucher in valoare de 2000 de LEI pentru romanii care au fost interesati sa profite de acest concurs, si sa ghiceasca cuvantul magic, astfel ca vorbim despre un premiu mai mic, dar tot bun. Dupa cum prea bine stiti deja, concursul celor de la Kaufland se va desfasura pana la noapte, la ora 00:00, dupa care va expira, iar cuvantul nou, care trebuie ghicit, va fi anuntat maine dimineata de catre magazin.

Kaufland mai are inca 5 zile de concurs, dupa care acesta va expira in totalitate, asa ca bucurati-va de tot cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru in Romania inainte ca totul sa dispara foarte rapid.