SURPRIZELE Netflix de Craciun pentru Abonatii din Romania

Netflix a anuntat astazi in mod oficial surprizele majore pe care le-a pregatit de Craciun pentru clientii din toata ROmania, iata ce a anuntat oficial.

SURPRIZELE Netflix Craciun Romania

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, iar in tara noastra exista cateva milioane de romani care se bucura de filmele, serialele, documentarele, desenele animate, care sunt disponibile. Voribm despre mii peste mii de productii care sunt distribuite de catre Netflix si in Romania, iar constant intra altele noi, si despre ele vorbim astazi, pentru ca au fost anuntate intrarile din ultima perioada in cadrul platformei de streaming.

Netflix a anuntat ca de vineri sunt disponibile in platforma pentru Romania titlurile Home for Christmas: Season 2, Ma Rainey’s Black Bottom, sau Sweet Home, toate putand fi vazute de catre toata lumea chiar incepand de acum. Saptamana aceasta au fost deasemenea lansate de catre Netflix si in Romania titlurile A California Christmas, Hilda: Season 2, Tiny Pretty Things, Song Explorer: Volume 2, Anitta: Made in Honorio, Break it All: THe History of Rock in Latin America.

Netflix a lansat multe filme si seriale pentru abonatii romani

SURPRIZELE Netflix Craciun Romania filme

Netflix a lansat deasemenea saptamana aceasta si alte cateva titluri foarte interesante, precum How to Ruin Christmas: The Wedding, The Ripper, Vir Das: Outside in the Lockdown Special. Toate aceste titluri vor fi acompaniate in curand de Tribes of Europa, Disenchantment 3, Jurrasic World Camp Cretaceous, Shadow and Bone, toate aceste titluri urmand a fi lansate in cursul lunilor ianuarie – aprilie, desigur impreuna cu foarte multe alte creatii.

Netflix a pregatit extrem de multe titluri foarte interesante pentru toti clientii din toata Romania, mai ales ca in aceasta perioada exista destui oameni care vor petrece mult timp in casa, si vor avea nenevoie de ocupatie in aceasta perioada. Netflix incearca sa-i ajute pe Romani sa se bucure de tot ceea ce pot pentru a sta ocupati, insa din platforma sa au disparut si unele titluri care au fost disponibile pana acum, dar compania nu detaliaza ce anume nu mai este oferit.

Netflix va mai lansa si saptamana viitoare o serie de titluri noi, dar mai multe detalii despre surprizele pregatite pentru noi vor fi oferite abia spre finalul saptamanii, aproape de Craciun.