Windows 10: Noi PROBLEME foarte SERIOASE pentru Calculatoare

Windows 10 are noi probleme foarte serioase raportate de catre utilizatorii de calculatoare, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre noua actualizare.

Windows 10 incetinit

Windows 10 are parte de o noua serie de probleme foarte serioase pe unele dintre calculatoarele pe care este instalat sistemul de operare, si vorbim despre o situatie care enerveaza foarte multi utilizatori din toata lumea. Mai exact, cei de la Microsoft au lansat recent o noua actualizare pentru Windows 10, si din pacate se pare ca performantele unora dintre calculatoare sunt serios afectate de schimbarile care au fost facute de catre compania americana.

Windows 10 a avut actualizarea lansata in cursul zilei de mari, aceasta fiind cea obisnuita pentru a rezolva diverse probleme de functionare ale sistemului de operare, sau pentru a rezolva probleme de performante, ori a le imbunatati. Din pacate, se pare ca efectul final a fost unul contrar, iar asta pentru ca unii oameni au observat o incetinire sesizabila a PC-urilor lor, in timp ce altii au sesizat o crestere neobisnuita a resurselor consumate de unele programe.

Windows 10: Noi PROBLEME foarte SERIOASE pentru Calculatoare

Windows 10 are deasemenea probleme cu Bluetooth-ul dupa instalarea acestei actualizari importante, in timp ce in cazul altor utilizatori sunt raportate celebrele ecrane albastre, care blocheaza si repornesc calculatoarele. Pentru unii utilizatori exista si o parte buna cu aceasta noua actualizare pentru Windows 10, descarcarea sa fiind imposibila, dar ast ape de alta parte impidica aparitia problemelor de care se plang alti oameni, deci tot e o veste buna pana la urma.

Windows 10 are de obicei lansate actualizari menite sa rezolve probleme de functionare, si sa imbunatateasca performantele generale, insa de aproape fiecare data apar si probleme substantiale cu felul in care functioneaza PC-urile. Cei de la Microsoft par sa nu mai reuseasca sa ofere actualizari fara mari batai de cap pentru utilizatori, Windows 10 trecand prin probleme de acest gen de fiecare data cand o actualizare cat de cat importanta a fost lansata pentru oameni.

Windows 10 va avea lansate in mod constant actualizari de catre compania Microsoft, dar e de asteptat ca majoritatea dintre ele sa aiba diverse probleme de functionare raportate de catre utilizatori.