Telefoanele Huawei: Schimbarea RADICALA prin care vor Trece

Telefoanele Huawei vor trece printr-o schimbare radicala in urmatoarele luni, iata ce se va intampla cu modelele care vor fi lansate pe piata.

Telefoanele Huawei trecere

Telefoanele Huawei vor trece in urmatoarele luni prin unele dintre cele mai importante schimbari care au fost facute pentru ele de-a lungul timpului, iar asta deoarece situatia a ajuns in acest punct in care alta solutie nu exista. Mai exact, telefoanele Huawei au avut anuntat in mod oficial faptul ca Harmony OS va fi disponibil in versiune beta pentru testare pentru o multitudine de modele care au fost lansate pana in momentul de fata pe piata de catre cei de la Huawei.

Telefoanele Huawei care vor beneficia initial de posibilitatea de a instala Harmony OS sunt cele mai scumpe, compania chinezeasca oferind aceasta optiune pentru cei care au cumparat modelele de top, dar actualizarea va ajunge si la altele. Telefoanele Huawei vor avea totusi optiunea de a folosi un sistem de operare alterantiv pentru Android, cel mai popular din intreaga lume in momentul de fata, si cel care vine fara serviciile Google pe produsele chinezilor.

Telefoanele Huawei: Schimbarea RADICALA prin care vor Trece

Telefoanele Huawei cu Harmony OS le vor oferi utilizatorilor o experienta noua de folosire a dispozitivelor, una controlate in totalitate de catre Huawei, asa cum face si Apple cu iOS, sau compania Samsung cu al sau Tizen. Decizia ca telefoanele Huawei sa aiba parte de un asemenea upgrade este una foarte interesanta, dar si importanta, pentru ca Huawei vrea sa obtina intr-un final o independenta mai mare, si apoi totala, fata de compania Google.

Telefoanele Huawei nu vor avea Harmony OS disponibil in versiune finala in 2021 pentru ca sistemul de operare inca e destul de departe de a fi pregati pentru utilizare fara probleme pe modelele comerciale de dispozitive. Nu este exclus ca telefoanele Huawei sa aiba parte de o versiune finala a Harmony OS undeva pe la inceputul anului 2022, insa extrem de multe depind de felul in care va putea fi finalizat procesul de dezvoltare al sistemului de operare pana atunci.

Telefoanele Huawei raman in continuare foarte populare in lumea intreaga chiar daca nu au acces la serviciile celor de la Google in Android, asa ca ramane sa vedem ce va face Joe Biden ca presedinte al SUA.