Nelu Tataru: anunt despre restrictii si masuri de protectie in pandemia COVID-19

Nelu Tataru restrictii sarbatori iarna coronavirus

Nelu Tataru a facut un anunt foarte important pentru toata lumea, unul despre care trebuie sa stie toti romanii chiar in acest moment pentru ca vine ca o atentionare majora pentru cei care inca nu respecta masurile de distantare sociala, si nu numai.

Nelu Tataru spune ca romanii ar trebui sa nu se gandeasca la faptul ca restrictiile vor fi ridicate daca numarul de cazuri noi va mai scadea, si nici sa incalce masurile de preventie existente, pentru ca asta va duce la o crestere si mai mare a numarului de cazuri noi in perioada urmatoare.

“Nu, in acest moment raman aceleasi restrictii . In momentul in care evaluam sau vizualizam respectarea acestor restrictii trebuie intensificat, dar efectele le vom vedea dupa sarbatorile de iarna.

Familia restransa, cei cu care stim ca am stat in aceasta perioada impreuna. Este acel moment in care trebuie sa fim intre noi, la domiciliu, nemergand la acele petreceri pe care una -ca nu sunt legal organizate , in al doilea rand nici nu sunt indicate intalniri cu persoane pe care nu le-am mai vazut in aceasta perioada.”