Huawei P50 Pro: PREMIERA Uriasa pentru Noul Model de Telefon

Huawei P50 Pro va fi lansat cu o premiera impresionanta pentru telefoanele mobile, iata ce va fi oferit impreuna cu noul model de telefon al Huawei.

Huawei P50 Pro harmony

Huawei P50 Pro este pregatit de lansare pentru fanii Huawei din intreaga lume in momentul de fata, si este asteptat cu noutati foarte interesante, asa cum am vazut si in modelele anterioare de telefoane. Una dintre aceste importante modificari pentru Huawei P50 Pro ar trebui sa fie Harmony OS, sistemul de operare alternativ pentru Android pe care cei de la Huawei il pregatesc in momentul de fata pentru a fi oferit pentru clientii din intreaga in curand.

Huawei P50 Pro ar urma sa vina cu o premiera impresionanta, mai exact ar trebui sa fie primul model de telefon al companiei Huawei care sa aiba Harmony OS integrat in mod nativ, dar nu in versiune finala, ci in versiune beta. Este de asteptat ca Huawei P50 Pro sa permita folosirea Harmony OS in versiunea beta pentru ca Huawei sa poata testa mai bine noutatile importante pe care clientii le vor avea in mod oficial in momentul in care totul e gata de lansare.

Huawei P50 Pro: PREMIERA Uriasa pentru Noul Model de Telefon

Huawei P50 Pro ar putea permite alegerea intre Android si Harmony OS in momentul in care utilizatorii pornesc telefonul, sau ar putea avea optiunea de a face trecerea intre cele doua sisteme de operare chiar in timpul folosirii. Indiferent cum anume ar putea fi oferit Harmony OS pentru utilizatorii care vor dori sa cumpere Huawei P50 Pro, e destul de clar faptul ca aceasta schimbare foarte mare ar urma sa fie oferita de catre compania Huawei.

Huawei P50 Pro va veni si cu multe alte schimbari impresionante, atat pe partea de componente internet, cat si pe partea de design, in special pentru camera, care mai mult ca sigur va arata diferit pentru telefon. Printre noutatile majore pentru Huawei P50 Pro despre care fanii Huawei ar trebui sa stie se numara camera, care mai mult ca sigur va fi in topul camerelor pentru telefoane, la fel si ecranul, dar mai putin procesorul, care va fi vechi prin vara.

Huawei P50 Pro va fi prezentat mai mult ca sigur in primavara anului viitor pentru clientii din intreaga lume, iar lansarea va avea loc tot atunci, mai mult ca sigur in cursul lunii aprolie.