BCR Romania: ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

BCR Romania are o foarte importanta atentionare de ultima ora pentru toti romanii din tara, iata ce trebuie sa stii chiar in momentul de fata.

BCR Romania sarbatoare

BCR Romania a emis astazi o noua atentionare d eultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar asta intr-o perioada in care de la mai toate companiile mari vin mesaje similare pentru toata lumea. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat ca in perioada sarbatorilor de iarna vor avea un program modificat pentru toate agentiile din Romania, ceva ce nu vine ca o surpriza prea mare pentru ca si alte banci fac fix acelasi lucru.

BCR Romania spune astazi ca in zilele de 24 decembrie si 31 decembrie agentiile vor fi deschise doar intre orele 09:00 si 14:00, ceva perfect normal daca ne gandim ca banca vrea sa le ofere mai mult timp liber angajatilor. Asta inseamna ca orice fel de probleme ati avea, e nevoie ca ele sa fie rezolvate pana la acea ora, sau dupa prima zi de Craciun, cand totul va fi inchis la BCR Romania, dar din 26 decembrie lucrurile revin la normalul de acum.

BCR Romania: ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

BCR Romania va avea inchis inclusiv pe 1 ianuarie va avea inchis, ceva din nou normal pentru prima zi din an, insa din data de 2 ianuarie lucrurile vor reveni la normal pentru ca asa se intampla in fiecare an. CeI de la BCR Romania nu vor inchide agentiile din mall-uri, si alte centre comerciale, in afara zilelor mentionate mai jos, iar asta pentru ca programul lor este facut in baza celui al respectivelor locatii comerciale, asa cum se intamplat tot timpul.

BCR Romania spune totusl ca pentru Call Center nu va exista un program special, astfel ca daca aveti probleme care necesita o rezolvare imediata, va veti putea folosi de acest sistem pentru a il cere. Asta nu se intampla chiar la toate bancile, iar asta pentru ca in alte cazuri sistemul de relatii cu clientii are program redus, insa la BCR Romania lucrurile par sa stea altfel pentru binele clientilor.

BCR Romania va mai veni in zilele urmatoare cu alte mesaje daca vor mai exista si alte modificari pentru programul sau, insa deocamdata nu exista indicii ca se va intampla acest lucru.