Raiffeisen Bank: ANUNT de ULTIMA ORA Emis catre TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a publicat un anunt de ultima ora cu o decizie importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii.

Raiffeisen Bank inchidere

Raiffeisen Bank a publicat un anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, unul despre care trebuie sa stii chiar in acest moment pentru ca este ceva despre care foarte multa lume trebuie sa stie chiar acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ii anunta pe toti clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca incepand cu data de astazi, 24 decembrie, programul unitatilor din toata tara fa fi modificat, pana in prima zi de luni din anul 2021.

Raiffeisen Bank spune ca in zilele de 24 decembrie si 31 decembrie va exista program scurt in agentiile sale din toata tara, astfel ca ele se vor inchide la ora 14:00, exceptie facand cele din mall-uri si centre comerciale. In zilele de 25 si 26 decembrie, la fel ca si in zilele de 1 ianuarie si 2 ianuarie 2021, toate agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise, deci nu veti putea merge nicaieri pentru a rezolva probleme, exceptand agentiile din mall-uri.

Raiffeisen Bank: ANUNT de ULTIMA ORA Emis catre TOTI Romanii

Raiffeisen Bank spune ca al sau Call Center va fi inchis in zilele de 25 si 26 decembrie 2020, plus 1 si 2 ianuarie 2021, insa exista si cateva exceptii in ceea ce priveste functionarea acestuia in zilele respective. Raiffeisen Bankspune ca va asigura un serviciu de permanenta pentru urgente elgate de produsele Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienți de Top, astfel ca daca aveti unul dintre ele, veti putea cere totusi ajutor de la banca.

Raiffeisen Bank anunta aici o decizie pe care am vazut-o si la alte banci, una foarte normala pentru aceasta perioada din an, dar e bine sa stiti exact ce se face, pentru a fi pregatiti in perioada aceasta. Cei de la Raiffeisen Bank incearca sa ii ajute pe clientii din toata tara sa se bucure de sarbatoarea Craciunului in siguranta, dar si cu ajutor in caz de nevoie, acelasi lucru fiind valabil inclusiv de Anul Nou, asa ca stiti cand nu puteti merge in agentiile sale.

Raiffeisen Bank va reveni la normal cu programul incepand cu data de 3 ianuarie, si pana de Paste n-ar trebui sa se mai schimbe nimic din acest punct de vedere in cadrul agentiilor sale din toata tara.