Netflix: Anuntul cu o Veste GROZAVA pentru Romanii Abonati

Netflix a facut un anunt foarte important cu o veste grozava pentru romanii din intreaga tara, iata ce a decis sa faca pentru toti abonatii chiar acum.

Netflix sarbatori

Netflix a facut de Craciun un anunt cu o veste grozava pentru toti romanii care sunt abonati ai platformei de video streaming la cerere, si din nou vorbim despre ceea ce a fost inclus de platforma pentru vizionare. Vorbim despre noi filme, seriale, documentare, desene animate, care au fost incluse de catre Netflix pentru toata lumea in ultimele zile, si exista foarte multe noutati grozave de care ne vom putea bucura in cursul urmatoarelor zile.

Netflix anunta cu mare fast ca noul sezon al Bridgerton a fost inclus in cadrul platformei sale, foarte multa lume apreciind aceasta creatie, dar sezonul al doilea vine cu si mai multe controverse. Saptamana aceasta cei de la Netflix au lansat totusi in platforma si London Hughes: How to Catch a Dick, Rhyme Town Singalongs, The Midnight Sky(cu George Clooney), sau Your Name Engraved Herein, deci aveti lucruri noi si interesante pe care sa le urmariti.

Netflix: Anuntul cu o Veste GROZAVA pentru Romanii Abonati

Netflix sarbatori final an

Netflix spune deasemenea ca death to 2020 este disponibil chiar de astazi pentru toata lumea, iar pentru Craciun recomanda cateva titluri interesante pe care oricine le-ar putea urmari in aceasta perioada. Ele sunt La Vita Davanti a Se, Rose Island, Knives Out, The Beast, To The Bone, sau El Desorden que Dejas, acestea fiind oferite inca din cursul zilelor trecute, astfel ca nu sunt intrutotul noi oferite inainte de Craciun, iar pe unele probabil ca le-ati vazut deja.

Netflix a inclus foarte multe titluri interesante pentru abonatii din Romania deoarece in perioada Craciunului foarte multa lume sta mai mult in case din cauza pandemiei de Coronavirus, deci are nevoie de ceva de facut. Netflix mai are pregatite foarte multe noutati interesante chiar si pentru inceputul anului 2021, si sunt cateva titluri pe care multa lume le asteapta de ceva vreme, asa ca vom avea ce sa vedem chiar si in primele zile ale Anului Nou, cand oricum va trebui sa stam acasa.

Netflix incheie un an 2020 cu foarte multe titluri extrem de interesante oferite, insa ramane de vazut ce va putea oferi in 2021, avand in vedere cat de multe productii au fost oprite in decursul acestui an.