WhatsApp: Mesajul OFICIAL Transmis catre MILIARDE de Oameni

WhatsApp are un mesaj oficial pe care l-a transmis pentru miliarde de oameni din lumea intreaga, iata ce spune compania ce detine platforma de mesagerie.

WhatsApp rezumat

WhatsApp a publicat un mesaj oficial care vizeaza miliarde de oameni din toata lumea, cea mai mare platforma de mesagerie fiind folosita in fiecare luna de aproape o treime din intreaga planeta. Cei de la WhatsApp au publicat clipul video de mai jos cu un mesaj care vizeaza toata omenirea, un mesaj care ne arata cum s-a desfasurat anul 2020, mai mult online, si mai putin fizic, din cauza pandemiei de Coronavirus, asa cum stim multi deja.

WhatsApp a inregistrat in 2020 cele mai mari cifre de de utilizare pentru platforma sa, in special pentru apelurile video, si apelurile video in grup, asta din cauza numarului foarte mare de oameni care au stat in case. Perioada de carantina din primavara a dus la o explozie de nivel de utilizare in cazul WhatsApp, si asta e perfect normal, oamenii fiind obligati sa foloseasca metodele online de comunicare, in lipsa posibilitatii de a se intalni fizic.

WhatsApp: Mesajul OFICIAL Transmis catre MILIARDE de Oameni

WhatsApp prezinta fix acelasi lucru, dar intr-un mod ceva mai dramatic, cu multe momente importante pe care oamenii au trebuit sa le impartaseaza online cu persoanele dragi, in loc sa o faca in mod fizic. WhatsApp a devenit una dintre principalele resurse de comunicare pentru oameni, si majoritatea au aflat despre cereri in casatorie, nasteri, si alte tipuri de evenimente direct din platforme de acest gen, in loc sa afle totul fata in fata cu persoanele care fac anuntul.

WhatsApp rezuma intr-un clip video o parte din drama pe care toata lumea a trait-o in 2020, si care inca nu a disparut, fiind chiar cel putin la fel de puternica precum in primavara, chiar daca a inceput vaccinarea. Pentru acest final de an, WhatsApp va fi din nou suprasolicitata de oamenii care nu se pot intalni pentru a petrece Anul Nou impreuna, si vor trebui sa treaca in 2021 online, bucurandu-se fiecare in propria casa, intr-o experienta complet noua.

WhatsApp se pregateste cu siguranta de noi recorduri de mesaje, poze, clipuri video, apeluri video facute in zilele urmatoare, si ceea ce va anunta probabil ca va fi cam imposibil de egalat prea curand.