Orange: SURPRIZA GRATUITA de Anul Nou pentru TOTI Clientii

Orange a anuntat o noua surpriza gratuita pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce primim fara plata de Anul Nou, si cum putem profita.

Orange history

Orange vrea sa le ofere clientilor sai din toata Romania motive serioase sa petreaca Anul Nou acasa, asa ca a decis sa vina cu o surpriza gratuita pe care, probabil, ca multi dintre clienti o vor si aprecia complet. Mai exact, Orange a anuntat ca ofera posibilitatea de a urmari in mod gratuit prin Orange TV Go canalul History pana pe data de 15 ianuarie, acesta avand si cel mai recent sezon al serialului Vikings, care este si ultimul al seriei.

Orange a luat aceasta decizie fara sa existe zvonuri cu privire la posibila oferire fara plata a canalului History prin Orange TV Go pentru toti clientii sai din Romania, canalul fiind in mod normal inclus in anumite pachete TV. Iata ca in urmatoarele aproape 3 saptamani lucrurile stau cu totul altfel, iar cei care vor sa vada productiile History o vor putea face multumita Orange, inclusiv prin platforma sa de streaming video la cerere, chiar daca nu au abonament TV.

Orange: SURPRIZA GRATUITA de Anul Nou pentru TOTI Clientii

Orange a mai oferit in ultimele luni acces gratuit la unele dintre canalele pe care le distribuie pentru clientii sai din toata Romania, asa ca nu vorbim despre ceva complet neasteptat, dar e totusi o veste foarte buna. In mod normal cei de la Orange au un set limitat de canale pe care le ofera gratuit pentru clientii care nu au abonamente de televiziune, sau extraoptiuni Orange TV Go, iar acesta nu a ma ifost de multa vreme printre ele.

Orange le cere romanilor sa inregistreze un cont in platforma sa de streaming video la cerere pentru a putea urmari fara plata acest post de televiziune, ceea ce pana la urma este perfect normal. Dureaza doar cateva minute sa faceti un cont in platforma celor de la Orange pentru a va bucura de acces la History, si celelalte canale care sunt oferite gratuit, deci nu exista motive sa nu faceti acest lucru in momentul de fata pentru a vedea continutul.

Orange ar mai putea anunta si alte surprize pentru Anul Nou, insa deocamdata ramanem doar cu ceea ce este disponibil in momentul de fata, si speram la lucruri chiar mai bune de la companie.