Planeta Marte: Anuntul EXTRAORDINAR care a SURPRINS Omenirea

Planeta Marte este in centrul unui anunt extraordinar care a surprins omenirea intreaga, iata ce a dezvaluit NASA, si cat de important este totul.

Planeta Marte este cea mai vizata de misiuni importante ale NASA, dintre toate planetele din sistemul solar, iar astazi aflam o foarte importanta parte din ceea ce pregateste agentia spatiala americana. Mai exact, cei de la NASA prezinta in clipul video de mai sus modul in care robotul Perseverance urmeaza sa colecteze probe de sol de pe planeta Marte inainte ca acestea sa fie trimise pe Pamant pentru a fi analizate in detaliu de catre agentia spatiala.

Planeta Marte va avea parte si de o premiera foarte importanta cu acest robot care va ajunge acolo, iar asta pentru ca nicio alta agentie spatiala, sau tara, nu a reusit sa creeze o asemenea misiune pana acum. Vom vorbi si despre prima oara in istoria omenirii cand probe de sol de pe planeta Marte vor fi aduse pe Pamant de catre vreo agentie spatiala, iar NASA a lucrat pentru o perioada foarte lunga de timp pentru a reusi sa-si duca planul la indeplinire.

Planeta Marte: Anuntul EXTRAORDINAR care a SURPRINS Omenirea

Planeta Marte va avea probele de sol analizate de catre expertii de la NASA pentru a se afla mai multe informatii cu privire la modul in care s-a format planeta, dar si cu privire la secretele in legatura cu existenta vietii. Dupa cum prea bine stiti deja, planeta Marte nu are inca descoperita vreo forma de viata pe suprafata, sau in atmosfera sa, in ciuda tuturor eforturilor NASA, si se spera ca acest robot va reusi sa aduca primele dovezi ale existentei sale.

Planeta Marte va fi monitorizata cu mare atentie de catre noul robot, fara ca cel care se afla acum pe suprafata sa fie retras, astfel ca vom avea parte de si mai multe date culese de acolo. Desigur ca NASA nu va incepe imediat sa dezvaluie toate informatiile pe care le va culege de pe planeta Marte, astfel ca vom mai avea destul de asteptat inainte ca primele noutati sa fie anuntate public.

Planeta Marte va fi monitorizata cat se poate de atent de catre NASA in urmatorii ani, si va fi interesant de vazut ce alte dovezi ale existentii vietii acolo vor mai fi oferite.