Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt ce Vizeaza Clientii Romani

Raiffeisen Bank a facut o foarte importanta schimbare pentru clientii din toata tara, iata ce anunt vine pentru toata lumea, si de ce trebuie sa stii de el.

Raiffeisen Bank actualizari

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar pentru multi dintre clientii sai din toata tara vin anunturi importante despre care toti ar trebui sa stie chiar in momentul de fata. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank si-au actualizat aplicatiile pentru iPhone si Android, in cursul acestei luni, iar unele dintre noutati sunt extrem de importante, si reprezinta un foarte mare ajutor pentru toti clientii, sau cei care devin clienti in perioada urmatoare.

Raiffeisen Bank a implementat schimbarile cele mai importante in aplicatia pentru telefoanele iPhone, iar asta pentru ca acolo a fost integrat un sistem care permite activarea accesului la platforma de internet banking fara a fi nevoie de vizitarea unei sucursale. Aici vorbim despre o masura foarte buna pe care Raiffeisen Bank o ia pentru binele clientilor sai, iar asta deoarece oamenii pot avea acces la platforma de internet banking de la distanta acum.

Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt ce Vizeaza Clientii Romani

Raiffeisen Bank nu este singura banca de la care vedem masuri de acest gen in aceasta perioada din an, iar asta pentru ca bancile vor sa nu ii mai forteze pe clienti sa vina in agentiile lor daca nu exista motive reale sa faca asta. In aceasta situatie, activarea accesului la platforma de internet banking nu e un proces chiar atat de complex care sa nu poata fi facut de la distanta pentru clientii Raiffeisen Bank, si acest lucru este posibil din momentul de fata pentru ei.

Raiffeisen Bank a actualizat deasemenea si aplicatia pentru telefoanele Android, insa acolo a facut doar schimbari minore pentru design, fara a fi nimic foarte important modificat, deci nu vorbim despre noutati chiar atat de serioase. Pe de alta parte, experienta de folosire a aplicatiei ar trebui sa se fi imbunatatit in urma acestei actualizari, astfel ca oricare dintre clientii Raiffeisen Bank cu telefoane Android ar trebui sa instaleze noua versiune acum.

Raiffeisen Bank actualizeaza in mod constant aplicatiile pentru telefoanele iPhone si Android, asa ca e normal sa vedem si lucruri bune implementate in ele pentru toti clientii romani.