DACIA Duster 2021: Anunt foarte IMPORTANT cu o Veste GROZAVA

DACIA Duster 2021 este in centrul unui anunt foarte important cu o veste grozava pe care o asteptau foarte multi clienti, iata ce se intampla.

DACIA Duster 2021 pastrare

DACIA Duster 2021 este urmatorul model de masina pe care DACIA il va lansa in gama sa de SUV-uri, decizia producatorului de la Mioveni fiind dezvaluita de catre o varietate de zvonuri aparute pana in momentul de fata. Stim sigur ca DACIA Duster 2021 va fi lansata anul viitor, chiar si presa din Franta a confirmat asta, insa stim deasemenea faptul ca vorbim despre un model facelift din serie, si nu despre un model complet nou, adica generatia a 3-a.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie lansata cu schimbarile tipice pentru un model facelift, decif ara foarte multe noutati majore, insa unul dintre elementele cheie ale masinilor DACIA va ramane neschimbat. Mai exact, DACIA Duster 2021 nu urmeaza sa ramana fara motorizarea 4X4 in versiunea aceasta, desi pentru modelul de generatie a 3-a este anuntata eliminarea capacitatii de a avea tractiune pe toate cele 4 roti, ceva ce sigur va supara multa lume.

DACIA Duster 2021: Anunt foarte IMPORTANT cu o Veste GROZAVA

DACIA Duster 2021 este un model facelift pentru generatia a 2-a a SUV-urilor producatorului de la Mioveni, deci platforma in baza careia este facuta nu se modifica in raport cu modelele actuale. Asta inseamna ca si motorizarile vor fi foarte similare, si nu se va renunta la tractiunea integrala, ceva ce este foarte apreciat de catre multi dintre cei care cumpara SUV-urile romanesti, si DACIA Duster 2021 va oferi in continuare ceea ce isi doreau multi romani de la automobile.

DACIA Duster 2021 va veni cu unele noutati care au fost integrate in Logan 3 de catre producatorul de la Mioveni, asa cum este si normal, insa separat de asta nu vom vedea extrem de multe schimbari oferite pentru clienti. Este normal ca acest lucru sa se intample, din moment ce DACIA Duster 2021 va fi un model facelift care are menirea de a fi o actualizare pentru serie in ideea de a genera noi vanzari, si nu de a ajunge o schimbare radicala pentr ea.

DACIA Duster 2021 va fi prezentata anul viitor de catre producatorul de la Mioveni, cel mai probabil undeva prin toamna, iar lansarea in reprezentante ar putea avea loc la inceputul anului 2022.