Huawei MATE 50 Pro: Prima Veste si COLOSALA Surpriza in 2021

Huawei MATE 50 Pro este in centrul primei vesti grozave care vine inaintea lansarii, iata ce surpriza colosala va veni impreuna cu noile modele.

Huawei MATE 50 Pro kirin 9010

Huawei MATE 50 Pro este urmatorul model important din seria MATE la care lucreaza compania Huawei in momentul de fata, si acum avem o prima veste grozava cu privire la viitoarea sa lansare. Mai exact, aflam ca in ciuda tuturor problemelor pe care Huawei le-a intampinat pana in momentul de fata, compania chinezeasca pregateste pentru lansarea Huawei MATE 50 Pro un nou chip Kirin 9010, care va inlocui actualul Kirin 9000 din seria Mate 40.

Huawei MATE 50 Pro va oferi cu acest nou chip si un salt tehnologic impresionant, iar asta pentru ca el ar urma sa fie produs folosind un proces de fabricatie de 3nm, in locul celui de 5nm, folosit acum. Asta inseamna ca Huawei MATE 50 Pro va avea performante mult mai bune in comparatie cu modelele actuale, dar va veni si cu o eficienta energetica imbunatatita pentru a oferi o autonomie mai buna pentru cei care folosesc noile modele de telefoane.

Huawei va lansa MATE 50 Pro cu un nou chip Kirin 9010

Huawei MATE 50 Pro ar trebui sa aiba noul chip fabricat de catre cei de la TSMC, iar asta pentru ca in afara de Qualcomm e singurul producator capabil sa ofere salturi tehnologice atat de mari pentru microprocesoare. Avand in vedere ca Donald Trump va pleca de la Casa Alba, e de asteptat ca Huawei sa poata oferi pentru clienti procesoare atat de performante tot de la TSMC de indata ce sanctiunile actuale vor fi ridicate, iar asa Huawei MATE 50 Pro va fi un telefon ultra performant.

Huawei MATE 50 Pro nu va fi singurul telefon cu acest chip, daca el va fi produs de catre TSMC, dar nici macar primul, iar asta pentru ca este de asteptat ca Apple sa lanseze un model al iPhone cu un chip tot de 3nm. Desigur ca pana cand se vor intampla toate acestea, vom afla mult mai multe dintre surprizele pe care compania Huawei le-a pregatit pentru noi, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedemce noutati majore vor veni cu Huawei MATE 50 Pro.

Huawei MATE 50 Pro va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Huawei, la o data care inca nu a fost dezvaluita, dar e de asteptat sa-m vedel undeva prin octombrie, cel mai devreme.