Orange: Veste EXTRAORDINARA catre MILIOANE de Romani in 2021

Orange are o veste extraordinara pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce decizie a luat inainte de inceputul anului 2021 pentru toti.

orange preluare

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand serviciile folosite de catre milioane de clienti din toata tara in momentul de fata, si pentru ei vine o veste extraordinara. Mai exact, cei de la Orange au reusit pe final de an 2020 sa incheie o prelungire a parteneriatului pe care il au cu Discovery pentru distributia unor canale de televiziune pentru clientii din toata tara inclusiv in cursul anului 2021.

Orange a prelungit parteneriatul cu Discovery pentru a continua distributia Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet si Travel Channel in urmatorul an. Decizia vine la doar un an distanta de problemele pe care Telekom le-a avut cu pierderea acestor canale din grila proprie de programe, iar Orange a reusit sa le ofere, chiar daca isi distribuie serviciile de televiziune prin infrastructura celor de la Telekom, ceea ce a tinut clientii sai in retea.

Orange: Veste EXTRAORDINARA catre MILIOANE de Romani in 2021

Orange nu vrea ca in 2021 sa treaca prin aceleasi probleme prin care a trecut Telekom in cursul anului trecut, astfel ca a prelungit din timp intelegerea cu cei de la Discovery pentru posturile de televiziune de mai sus. Asta inseamna ca nu va exista intrerupele in ceea ce priveste distributia canalelor in grila celor de la Orange, insa nu se stie si cat va plati operatorul de telecomunicatii pentru a putea distribui in continuare toate canalele in grila sa si in 2021.

Orange va avea cu aceasta ocazie si Premier League transmisa pentru clientii din toata Romania incepand din 2021, insa si jocurile olimpice de la Tokyo ar trebui sa fie deasemenea vizibile, daca vor mai avea loc. Nu trebuie sa uitam nici de meciurile de fotbal din alte competitii care vor fi disponibile pentru vizualizare clientilor Orange ca pare a acestui acord, beneficiile pentru toti fiind foarte multe din toate punctele de vedere, evidente pentru multi.

Orange ar trebui sa finalizeze in 2021 achizitia diviziei de servicii fixe a celor de la Telekom, asa ca va fi interesant de vazut ce anume vom mai vedea de la operatorul de telecomunicatii din tara noastra.