Orange: SCHIMBARE Majora din 1 Ianuarie pentru TOTI Clientii

Orange este obligata faca o schimbare foarte importanta de la 1 ianuarie 2021 pentru milioane de clienti, iata ce primesti in plus de saptamana trecuta.

Orange scadere

Orange a fost obligata incepand cu data de 1 ianuarie 2021 sa faca o schimbare majora pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva care are impact pentru oricare dintre cei care-i folosesc serviciile. Mai exact, toti clientii Orange care au abonamente de telefonie mobila, sau cartele prepay, vor beneficia de mai mult trafic de internet in roaming ca parte a unor modificari facute la nivel european pentru toti operatorii de telecomunicatii.

Orange va trebui sa reduca suprataxa pentru internetul mobil in roaming de la 3.5 euro, fara TVA, la 3 euro, fara TVA, astfel ca veti putea consuma mai multi GB la un pret mai mic decat pana in momentul de fata. Separat de asta, cei de la Orange sunt obligati deasemenea sa aloce mai mult trafic de internet pentru clientii din Romania atunci cand genereaza consum in roaming, iar diferenta va fi data de schimbarea pentru suprataxa aplicata pentru toata lumea.

Orange: SCHIMBARE Majora din 1 Ianuarie pentru TOTI Clientii

Orange ar trebui sa creasca, in medie, cu 14% traficul de internet disponibil pentru clientii care au abonamente, sau extraoptiuni pentru cartele prepay, iar totul ar trebui sa fie oferit de la data de 1 ianuarie 2021. In functie de valoarea abonamentului, sau a extraoptiunii prepay, este calculat si traficul de internet care este oferit in roaming de catre Orange sau oricare alt operator, deci totul depinde de ceea ce platesc, in definitiv, clientii pentru ceea ce consuma.

Orange nu a trimis deocamdata mesaje de notificare pentru chiar toti clientii care se bucura de aceasta schimbare, asa ca daca inca nu l-ati primit, n-ar trebui sa va faceti griji pentru ca pur si simplu nu a fost trimis nimic spre voi. Pe de alta parte, cei de la Orange ar trebui sa inceapa sa-i anunte pe clientii sai in legatura cu aceasta schimbare importanta despre care ne-a vorbit ANCOM, iar asta pentru ca ea este una despre care trebuie sa afle toata lumea.

Orange este obligat sa faca aceasta modificare la fel ca si toti ceilalti operatori de telecomunicatii din tara noastra, deci niciunul nu va putea “scapa” de implementarea schimbarii.