BRD Romania: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Clienti in 2021

BRD Romania are un foarte important anunt pentru clientii sai din toata tara, iata ce a decis sa faca la inceput de 2021 pentru toata lumea.

BRD Romania administrare

BRD Romania a inceput anul 2021 cu o schimbare foarte buna pentru clientii sai din Romania, si e important sa stiti ce se schimba pentru ca sute de mii de romani sunt afectati de modificari. Cei de la BRD Romania si-au actualizat aplicatia MyBRD Mobile pentru telefoanele iPhone si Android, ieri fiind lansat update-ul pentru ambele sisteme de operare, astfel ca oricine il poate instala chiar in acest moment, si se poate bucura de noutatile pregatite de acum.

BRD Romania si-a actualizat aplicatia MyBRD Mobile cu fix aceeasi lista de schimbari publicata pentru ambele sisteme de operare, in ea fiind mentionate doar schimbari minore de care au parte toti clientii. BRD Romania spune ca a imbunatatit performantele aplicatiei pe care a facut-o pentru iPhone si Android, astfel ca daca ati avut probleme in trecut cu utilizarea sa, e foarte posibil ca ele sa fi fost rezolvate in aceasta noua versiune disponibila chiar de ieri.

BRD Romania: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Clienti in 2021

BRD Romania spune deasemenea ca a rezolvat probleme de functionare ale aplicatiei pentru telefoanele mobile, insa nu spune si daca a implementat vreo functionalitate noua si importanta pentru toti clientii. Asta e oarecum normal din moment ce BRD Romania lucreaza o aplicatie complet noua pentru iPhone si Android care urmeaza sa inlocuiasca MyBRD Mobile pentru toata lumea, insa ea este deocamdata doar in proces de testare cu anumiti clienti din tara.

BRD Romania continuat totusi sa ofere suport pentru aplicatia actuala, si asta inseamna ca vrea sa le ofere clientilor in continuare doar cea mai buna experienta posibila pentru administrarea conturilor prin intermediul sau. Stiti deja ca aplicatia celor de la BRD Romania va permite sa controlati toate conturile voastre direct de pe telefoanele mobile, insa ea nu e perfecta, asa ca fiecare actualizare noua vine cu rezolvarea problemelor care au fost descoperite.

BRD Romania nu a mai actualizat de ceva vreme aplicatia inainte de update-ul de astazi, asa ca ar fi bine sa instalati noua versiune si sa va bucurati de schimbarile foarte bune.