Camerele Samsung GALAXY S21 au Specificatiile Complete Dezvaluite

Samsung GALAXY S21 are dezvaluite astazi specificatiile camerelor principale, toate cele trei modele avand dezvaluite noutatile inaintea lansarii.

Camerele Samsung GALAXY S21 Specificatii

Samsung GALAXY S21 este noua serie de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze in data de 14 ianuarie pentru fanii din toata lumea, iar astazi aflam noi informatii cu privire la camerele telefoanelor. Mai exact, multumita celebrului leaker evleaks avem posibilitatea de a vedea care sunt specificatiile complete pentru camerele Samsung GALAXY S21, Samsung GALAXY S21 Plus si Samsung GALAXY S21 Ultra, iar surprize prea multe nu exista.

Samsung GALAXY S21 si Samsung GALAXY S21 Plus vor avea fix aceleasi camere, compania Samsung alegand sa nu le diferentieze din acest punct de vedere, ceea ce nu e tocmai o surpriza prea mare. Samsung GALAXY S21 si S21 Plus vor avea o camera principala de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2, una ultrawide cu aceeasi deschidere, si una telephoto de 64 megapixeli cu deschidere f/2.0.

Camerele Samsung GALAXY S21 si Plus Specificatii

Camerele Samsung GALAXY S21 au Specificatiile Complete Dezvaluite

Samsung GALAXY S21 Ultra vine cu o camera principala mai complexa care are un senzor de imagine principal de 108 megapixeli cu deschidere f/1.8, si un senzor ultrawide identic cu cel folosit la modelele de mai sus. Separat de acestia, Samsung GALAXY S21 Ultra are doi senzori de imagine telephoto care au rezolutia de 10 megapixeli si deschideri de f/2.4 si f/4.9, si va fi foarte interesant de vazut la ce anume vor fi utili acestia pentru noul model de telefon.

Camerele Samsung GALAXY S21 Ultra Specificatii

Seria Samsung GALAXY S21 va fi lansata pe 14 ianuarie in cadrul unui eveniment care va avea loc online, astfel ca vanzarile ar trebui sa inceapa la 2/3 saptamani din acel punct, dar precomenzile ar putea incepe in aceeasi zi. Pentru toate modele de telefoane Samsung GALAXY S21 va fi oferit de catre cei de la eMAG un voucher in valoare de 200 de LEI la precomanda, cu detalii in aceasta pagina, deci va puteti bucura si de o oferta grozava la achizitie.

Toata seria de telefoane Samsung GALAXY S21 va fi prezentata exclusiv online de catre compania Samsung, asa ca e posibil sa vedem in aceeasi zi si primele review-uri pentru noile modele de telefoane.