Facebook a eliminat butonul like al unor pagini din platforma

Facebook eliminat butonul like pagini

Facebook a decis sa elimine butonul Like din unele dintre paginile din platforma de socializare, astfel ca oamenii nu mai au cum sa le aprecieze, desi pot sa aprecieze in continuare postarile pe care acestea le publica in fiecare zi pentru urmaritorii lor.

Facebook a refacut inclusiv design-ul paginilor din cadrul platformei sale de socializare, acestea avand acum afisat numarul de urmaritori, iar oamenii vor putea sa le urmareasca in loc sa le dea Like, schimba in sine fiind prefigurata de mult timp.

Facebook a luat decizia de a face aceasta schimbare pentru pagini dupa foarte multa dezinformare care a fost distribuita prin intermediul lor, asa ca masura luata acum e una cat se poate de normala, dar desigur ca nu toata lumea o va aprecia, ceea ce este de asteptat.

Facebook eliminat butonul like pagini design

Facebook a facut aceasta schimbare astazi, insa deocamdata va fi vizibila doar pe telefoanele mobile, si cel mai probabil pe un numar limitat dintre ele, asa ca daca nu vedeti nimic inca, mai aveti de asteptat pana cand va aparea inclusiv la voi.